• Головна
  • Наручні годинники у Львові: Longines, Rado або Oris
Новини компаній
09:00, 13 травня 2023 р.

Наручні годинники у Львові: Longines, Rado або Oris

Новини компаній

Серед різноманіття існуючих годинників може бути важко визначитися з тим самим. Але коли стає питання іміджу – варто все ж таки знайти свій аксесуар, щоб підвищити рівень свого соціального статусу та впевненості у собі. Розкішний годинник може стати чудовим інструментом для підвищення самооцінки – по яким критеріям його обрати розглянемо у статті.

Критерії вибору годинника

Якщо вам не легко визначитися з годинником, тоді вам можуть бути корисні декілька порад на що слід звернути увагу:

Варто визначитися з механізмом годинника. Якщо ви шукаєте високоякісний наручний годинник – тоді віддайте перевагу механічний або кварцовий системам, які забезпечують більш точний час. Такі моделі працюють за рахунок механічного руху годинникових механізмів та можуть бути автоматичними, ручними або самозавідними. Механічні годинники вважаються більш престижними та відрізняються від кварцових складністю обслуговування. Саме такий механізм зазвичай мають годинники дорогих люксових брендів. Дуже популярні сьогодні стають гібридні годинники, які поєднують в собі елементи двох основних систем. Вони можуть забезпечувати додаткові функції, такі як сповіщення повідомлень або крокомір.

  • Зверніть увагу на корпус годинника, який може бути виготовлений зі сталі, золота, титану або кераміки. Якщо ви зупините свій вибір на таких швейцарських дорогих брендах, як Longines, Oris або Rado тощо які ви можете подивитися на сайті магазину https://vector-d.ua/longines-tm, ви гарантовано отримаєте високу якість. Краще обирати наручний годинник саме з міцного матеріалу – так він прослужить вам довго та збереже свій першоджерельний вигляд протягом тривалого часу.
  • Якщо ви ведете активний спосіб життя або не хочете перейматися за годинник та знімати його коли треба і не треба – виберіть аксесуар, який буде стійкий до води. Годинники з позначкою «5 АТМ» можуть витримати контакт з водою на глибині до 50 метрів.
  • Спираючись також на ваш спосіб життя та переваги у дизайні – оберіть годинник з ремінцем зі шкіри, силікону або металу. Чим дорожче аксесуар, тим більш вірогідно він буде мати ремінець з такого ж металу, як і основний механізм.
  • І врешті-решт дизайн є не менш важливою складовою. Краще не спиратися на канони моди, а обирати такий дизайн годинника, який буде пасувати саме вам та відображати ваш повсякденний стиль та спосіб життя.

Купити годинники у Львові легко через перевірених представників люксових брендів, один з яких ви знайдете за посиланням https://vector-d.ua/ua/lviv-watches.

Люксові бренди

Якщо ви вирішили купити собі якісний годинник, який дійсно буде довговічним можна зупинити свій вибір на марці Longines. Це швейцарський бренд, історія якого починається з 1832 року. З 20 століття бренд продовжує стрімко розвиватися та випускати годинники з новими технологіями та функціями. Компанія стала одним з найбільших виробників наручних годинників у світі, яка славиться своєю якістю, неперевершеним стилем та елегантністю. Серед моделей даного бренду ви можете обрати класичні годинники, спортивні або вишукані жіночі. Окрім цієї фірми існує ще багато якісних годинників, серед яких можна виділити бренди:

  • Rolex – це найпопулярніша фірма на сьогоднішній день, яка славиться своїми легендарними екземплярами та їх надійністю. Ви часто могли бачити цю фірму в кінофільмах, на знаменитостях та успішних бізнесменів.
  • Patek Philippe – ще один з найбільш престижних брендів, які майстри обережно виготовляють за допомогою ручних робіт.
  • Vacheron Constantin – один із найстаріших швейцарських брендів годинників, який був заснований у 1755 році. Його елегантні та класичні моделі робляться з використанням найкращих матеріалів та механізмів.

Якого класу наручний годинник ви оберете здебільшого залежить від вашого бюджету.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...