• Головна
  • Яка вартість дистанційного навчання
Новини компаній
19:38, 11 травня 2023 р.

Яка вартість дистанційного навчання

Новини компаній

Сучасні технології дають чудову можливість здобувати знання з будь-якого куточка планети. Навчаючись в дистанційній школі, дитина має час на відвідування гуртків, дозвілля та подорожі. Все, що необхідно для продуктивних занять — швидкий інтернет та комп’ютер, планшет або телефон. Здобуваючи освіту у віддаленому форматі, школяр вчиться самостійності, самодисципліні та відповідальності. 

Вартість дистанційного навчання досить виправдана. Вона нижча за освіту у стінах школи. Це пов’язано з тим, що батьки не витрачають гроші та час, щоб відвезти та забрати дитину, оплатити харчування та шкільні заходи. До того ж навчаючись вдома, школяр не зазнає стресу, почувається комфортно та більш розслаблено. Це позитивно впливає на швидкість та якість засвоєння матеріалу. 

Що впливає на вартість дистанційного навчання в Україні

Онлайн освіта значно дешевша за очну. Це має вираження в тому, що не потрібно кожного дня відвозити дитину до школи, не треба платити за харчування, факультативи, групу продовженого дня. Все, що необхідно — пристрій, який оснащений камерою та швидкісний інтернет. 

На ціну навчання в онлайн школі впливають наступні фактори:

  • Професіоналізм та досвід викладачів, ступінь кваліфікації.

  • Можливість вибору часу, швидкості засвоєння навчального матеріалу.

  • Проведення мотиваційних занять, вебінарів, спілкування з учнями поза уроками.

  • Створення індивідуального плану навчання, відповідно до часу, навичок учня.

  • Супровід та контроль куратора чи супервайзера.

Вартість дистанційного навчання залежить також від обраного пакета послуг. Тарифи дуже різняться між собою. Зазвичай, базовий або стандартний пакет містить в собі набір послуг, що необхідний кожному учню. Це — доступ до навчальних матеріалів та електронних підручників, запис уроків, консультації з вчителями, отримання державного документа про освіту. 

До преміального тарифу входять послуги з розвитку персональних здібностей у дитини, додаткові профорієнтаційні предмети, повний контроль знань та умінь.

Вартість дистанційного навчання: як обрати тариф

Ціна тарифу залежить від його наповнення та способу викладання. Існує декілька пакетів послуг, кожен з них окремо розберемо нижче.

Базові тарифи стануть у пригоді тим учням, які можуть навчатися без постійного контролю. Учень отримує доступ до всіх навчальних матеріалів, підручників та посібників. Але він опановує нові теми самостійно чи за допомогою батьків. Освітній процес відбувається у зручний для неї час та місці. Потрібно лише вчасно здавати роботу, проходити тестування. Немає сталого контролю знань куратором. У такий тариф обов'язково входить отримання документа встановленого зразка про здобуття освіти. Навчаючись за базовим пакетом послуг, дитина також може спілкуватися з однокласниками, відвідувати інтерактивні заняття, обговорювати з однолітками та вчителем вивчені теми. 

Вартість дистанційного навчання в Україні за повним пакетом дещо вища. Проте, до нього включені послуги, які роблять навчання дитини цікавим та повноцінним. Учню доступні будь-які підручники, посібники, що знаходяться в бібліотеці школи. Щотижня школяр спілкується з однокласниками та вчителем на актуальні та цікаві теми, грає в інтерактивні ігри. Якщо дитина вчиться асинхронно, розробляється індивідуальний навчальний план. Також вона отримує доступ до записів уроків, проходить тестування на знання теми. Вчителі допомагають учню розвинути свої сильні сторони, лідерські якості. Школярі середніх та старших класів проходять профорієнтацію, спілкуються з представниками різних професій. Після завершення навчального закладу випускник отримує документ про здобуття освіти. 

Обирайте пакет послуг, орієнтуючись на розумові здібності дитини, також час, який вона приділятиме навчанню, потребу в “живому” спілкуванні з учителем та однокласниками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...