• Головна
  • Український кордон намагались перетнути псевдофранцузи (ФОТО)
16:50, 7 серпня 2013 р.

Український кордон намагались перетнути псевдофранцузи (ФОТО)

Нещодавно прикордонники Чопського загону затримали чергових «мандрівників», які незаконно прямували до країн ЄС. Про це інформує прес-служба Державної прикордонної служби України.

thumb_news_20130806_102237_1375773757

 

Прикордонний наряд відділу «Гута», який на світанку здійснював патрулювання ділянки, виявив кількох невідомих осіб, що рухалися в бік кордону. За декілька хвилин на перехоплення невідомих висунувся ще один наряд, а також оперативна група зі службовим собакою. Правопорушників, яким до українсько-словацького рубежу залишалось менше півкілометра, було затримано. «Туристів» виявилось четверо – одна жінка та троє чоловіків. Затримані не мали при собі жодних документів і повідомили охоронцям кордону, що є громадянами Китаю.

Ще одного порушника, який намагався перетнути кордон у незаконний спосіб, затримали прикордонники відділу «Чоп».  Під час прикордонного контролю потяга «Москва-Будапешт» з’ясувалося, що у паспорті громадянина Франції здійснено переклейку фотографії власника, а відмітки про перетин кордону є несправжніми. Наразі особа чоловіка встановлюється.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,74
PLN
9,83
9,86
Оголошення
live comments feed...