Новини компаній
13:00, 28 квітня 2023 р.

Луки для стрільби

Новини компаній

Стрільба з лука - для когось це веселе дозвілля, а для когось спорт та розвиток професійних навичок.

Лучний спорт добре тренує тіло, поставу та влучність. Тому, якщо ви слідкуєте за своїм фізичним розвитком та любите активний відпочинок неодмінно спробуйте. Крім того, таке хобі стане гарною емоційною розрядкою після важкого робочого тижня.

Лук для стрільби стане чудовим подарунком для спортсменів, любителів зброї та людей, які постійно прагнуть освоювати нові навички.

Якою б не була ціль, потрібне якісне та професійне знаряддя. Для того, щоб вибір був вдалим, варто дізнатися які бувають луки, де їх можна купити та як вибрати зброю відповідно своїм потребам.

Види луків для стрільби

Луки для стрільби діляться на три основні категорії:

  • Традиційні;
  • Олімпійські;
  • Блокові.

Традиційний лук являється простою конструкцією, що відмінно підійде для новачків у цій справі. Він складається з рукояті, плечей і титяви. Такий варіант лука відомий ще з середньовічних часів, коли ще активно використовувався в битвах.

Олімпійський (класичний) лук - знаряддя для професійних лучників. Чудово підходить для змагань, адже оснащений додатковими аксесуарами, що забезпечують точність стрільби.

Блочний лук є потужним інструментом. Він досить компактний і підійде як для спортивних змагань так і для розваг. Виконана зброя з системи металевих блоків від чого і походить назва. Блочний лук потребує досвіду та догляду, тому його варто обирати лучникам-професіоналам.

Як вибрати лук для стрільби?

Вибір лука не таке просте завдання як здається. Перше, що потрібно завжди пам’ятати, лук - це зброя, отже, з ним варто обходитися обережно.

Критерії, які допоможуть вибрати лук:

  • Зручність користування. Якщо це лук для новачків, то він повинен бути максимально простим і легким;
  • Матеріали. Лук повинен бути виготовлений з натуральних матеріалів - дерево, метал, адже тільки так сила натягу буде відповідною;
  • Зріст лучника. Довжина луків коливається в діапазоні 125-175 см. Для високого чоловіка підійде великих розмірів, тоді коли дівчині низького або середнього зросту краще вибрати зброю до 150 см.
  • Сила натягу. Від сили натягу залежить дальність стрільби, проте, новачкам не варто обирати потужний лук.

Купуючи лук для стрільби не забудьте про стріли, мішень, рукавички для стрільби з блочного лука або напальник для традиційного чи олімпійського. Купити все необхідне можна в нашому інтернет-магазині «Fonariki» - https://fonariki.com.ua/luky-man-kung/

Нехай Ваше хобі приносить вам масу задоволення та приємних емоцій! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...