• Головна
  • Левеня Папи Римського відсвяткував свій перший день народження у Львові (ФОТО)
16:06, 5 серпня 2013 р.

Левеня Папи Римського відсвяткував свій перший день народження у Львові (ФОТО)

«Цирк Кобзов», який гастролює наразі у Львові, не перестає дивувати львів’ян. Нещодавно, артисти цирку шокували жителів міста незвичайною прогулянкою разом зі своєю наймолодшою зіркою – левеням Кайло. Кайл належить Папі Римському Бенедикту  XVI. Його подарували Папі у грудні минулого року. Понтифік прийняв цей особливий дарунок, але вирішив залишити у «Цирку Кобзов», попросив за ним наглядати належним чином. Він пообіцяв, що вони обов’язково ще зустрінуться.

DSC_6170

 

І от,  Кайлу виповнився один рік. Святкували за старою традицією –  кожного артиста вітають на арені цирку. Хоча він замаленький і ще не виступає з зірками, але вважається повноправним членом трупи.

DSC_6172

 

Глядач після виступу артистів зміг насолодитись видовищем урочистого вітання левеня. Кайл разом з Емануелем Фаріною з’явився на арені, щоб поласувати великим м’ясним тортом та прийняти подарунки від своїх друзів артистів. Глядач привітав царя звірів оплесками, а Емануель отримав квіти від Миколи Миколайовича Кобзова. 

DSC_6179

 

Такий смачний дарунок прийшовся до душі, та Кайл залишився задоволеним. Гості цирку ще довго будуть згадувати незвичайне день народження. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,78
EUR
42,70
42,83
PLN
9,84
9,86
Оголошення
live comments feed...