• Головна
  • Сьогодні Львів прощається з трьома Героями, - ФОТО
09:31, 14 квітня 2023 р.
Надійне джерело

Сьогодні Львів прощається з трьома Героями, - ФОТО

Сьогодні Львів прощається з трьома Героями, - ФОТО

Олег Корнай, Володимир Галабудьо, Андрій Довгань загинули, захищаючи Україну від російських окупантів.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону розпочнеться о 12:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 12:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

Біографічні довідки Героїв

Олег Корнай (09.11.2001-09.04.2023) Львів’янин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №92 міста Львова. Здобув вищу освіту на факультеті журналістики в Українській академії друкарства. Активно займався бігом та захоплювався історією.

Після початку повномасштабного вторгнення російської федерації вважав своїм обов‘язком стати на захист Батьківщини. Боровся проти російських окупантів у лавах 1-го окремого механізованого батальйону «Вовки Да Вінчі» 67-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Олега Корная залишилися мама, бабуся, дідусь, хрещена, дядьки, двоюрідні сестри, брати та хрещений син.

Володимир Галабудьо (30.07.1982-09.04.2023) Львів'янин.

Навчався у Ліцеї «Гроно» Львівської міської ради (тоді – Загальноосвітня школа №64 міста Львова). Закінчив колишній Львівський будівельний технікум за спеціальністю «будівництво та експлуатація будівельних споруд».

Свого часу брав активну участь у подіях під час Помаранчевої революціїї. Працював у будівельній сфері. Вільно володів англійською мовою.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від російських окупантів. Боронив територіальну цілісність та незалежність держави у лавах 77-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У Володимира Галабудя залишилися мама, сестра, брат та племінники.

Андрій Довгань(22.11.1973-09.04.2023)

Народився у селі Староварварівка Донецької області.

Навчався у Староварварівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Донецької області. Закінчив військове училище.

Працював у галузі сільського господарстві та у транспортній сфері. Любив тварин, був дуже добрим, турботливим та чуйним.

У червні 2022 року добровольцем пішов на війну. Виконував бойові завдання у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Андрія Довганя залишились син та донька.

Читайте також: У Львові в Гарнізонному храмі вшанували полеглих бійців бригади імені короля Данила, - ФОТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів_новини #новини_Львову #вшанування_Героїв_Львів #війна_росії_проти_України #прощання_з_Героями
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...