• Головна
  • У Львові відбудеться 5-хвилинне спільне годування дітей
запрошують матусь
09:45, 1 серпня 2013 р.

У Львові відбудеться 5-хвилинне спільне годування дітей

запрошують матусь

У суботу, 3 серпня об 11:00 на проспекті Свободи, площі перед пам'ятником Тараса Шевченка відбудеться акція «У нашім раї на землі нічого кращого немає, як тая мати молодая з своїм дитяточком малим».

В рамках заходу відбудеться  зустріч  майбутніх і годуючих мам, їхніх родичів та знайомих, та усіх, кому не байдуже здоров’я дітей та їхніх мам.

У програмі зустрічі передбачено: знайомство учасників, 5-хвилинне спільне годування дітей, коротка концертна програма, бесіда на тему «Чому так важливе грудне вигодовування». Також вікторини для присутніх, дитячі конкурси та ігри
Безкоштовні консультації дипломованих консультантів з грудного вигодовування.

Довідка від 032.ua

- Питома вага дітей, які народились у родопомічних закладах сертифікованих на відповідність статусу «Лікарня, доброзичлива до дитини», становить 87,2% у Львівській області ( в Україні – 70,9%) .

- у Львівській області питома вага дітей, що знаходяться на грудному вигодовуванні до 6-х міс. складає 54,7%( в Україні – 63,7% у 2012році)

- Рівень дітей, які отримували грудне молоко у віці 12 місяців і старші  у 2012 році – 27,9% (в 2011р. – 22.4%).

У Львівській області кваліфіковану допомогу та підтримку жінок, які годують грудьми, можуть отримати зі сторони регіонального центру підтримки лактації та грудного вигодовування, де працюють кваліфіковані консультанти та лактологи, у лікарів – неонатологів закладів охорони здоров’я, а також у Львівській асоціації консультантів з грудного вигодовування.

Активно діє також обласна громадська організація «Львівська організація консультантів з грудного вигодовування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...