• Головна
  • Козицький повідомив, чому вранці на Львівщині оголошували повітряну тривогу 27 лютого
09:43, 27 лютого 2023 р.
Надійне джерело

Козицький повідомив, чому вранці на Львівщині оголошували повітряну тривогу 27 лютого

Максим Козицький повідомив про ситуацію у Львові та області. 

27 лютого голова Львівської ОВА Максим Козицький у телеграм-каналі повідомив, як минула доба у Львові та області. Зокрема, сьогодні вранці впродовж години вранці тривала повітряна тривога. 

"Упродовж 26 лютого сирени не сповіщали про повітряну тривогу. Сьогодні, 27 лютого, о 08:26 розпочалась тривога, тривала вона до 09:24. Була загроза ракетного удару з білорусі. Небезпека не справдилась. На Львівщині спокійно", - зазначив очільник області. 

За добу також двома евакуаційними потягами у Львівську область за добу прибули ще 108 людей. До Перемишля з нашої області вирушили 1350 осіб.

Крім того, у селі Нагачів Яворівської громади відкрили нову амбулаторію. Ремонт розпочала минулоріч Яворівська міська рада у співпраці з Фундаціями Фольковіско та Костюшко, а також з волонтерами. На це з міського бюджету виділили близько 700 тисяч гривень. Далі у планах оновити медичне обладнання й розвивати амбулаторію. 

Квардрокоптер DJI Mavic3 для Дрогобицького батальйону ТрО, повнопривідний позашляховик для однієї з військових частин, яка днями відбуває на передову, та 28 ліжок і приліжкових тумб для військової частини придбали за кошти, які зібрали в межах благодійного заходу "Рік Незламності" в Трускавці. Організував захід БФ "Коло" за підтримки Дрогобицької РВА. Підтримали наших воїнів понад тисяча людей.

Читайте також: Які об'єкти у Львівській області зруйнували ракети рашистів з початку повномасштабного вторгнення

Фото на головній: Максим Козицький, фейсбук

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #війна #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,17
43,30
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...