• Головна
  • Львів'яни першими прочитають нову книжку «ворога народу» Віктора Суворова
16:36, 30 липня 2013 р.

Львів'яни першими прочитають нову книжку «ворога народу» Віктора Суворова

Українською мовою одночасно з російським виданням виходить перша книга трилогії Віктора Суворова «Хроніка“Великого десятиліття”» – «Її ім'я було Татьяна». У ній ідеться про часи правління Хрущова – пласт нашої історії, який оповитий таємницями, про який майже не писали книжок і не знімали фільмів. Новинку від автора бестселерів «Криголам» та «Акваріум» презентує на Форумі видавців у Львові видавництво «Зелений Пес».

Віктор Суворов або ж Володимир Рєзун – усесвітньо відомий історик, ворог Радянського Союзу, заочно засуджений до смерті. Українець, який спростував офіційну радянську версію історії ХХ століття. За що його зненавиділи прихильники совка.

Минулого року Віктор Суворов уперше заговорив до читачів українською – у видавництві «Зелений Пес» вийшла друком «Кузькіна мать» – книжка-дослідження Карибської кризи, ядерного протистояння Радянського Союзу та США.

Як говорить історик та публіцист Віктор Суворов, у його планах «написати три книги про час правління Хрущова: “Її ім'я було Татьяна”, “Облом”, “Кузькіна мать”» .

«Татьяна» – це ядерна бомба, яку Маршал Жуков випробував на людях. Він хотів переконати керівництво у тому, що ядерну війну можна виграти, і не зупинився ні перед чим: скинув бомбу на власну армію, потопив лінкор радянського флоту...

«Її ім'я було Татьяна» – це розповідь про те, як Хрущов прийшов до влади, як Радянський Союз збирався «підсмажити» Європу ядерними зарядами і захопити її, як випробовували ядерну зброю на радянських людях, і ще багато про те, про що не розповідають на уроках історії.

«Її ім'я було Татьяна» виходить у серії «Нетабачна історія». Відкрила цю серію книжка німкені Габі Кьопп «Навіщо я народилася дівчинкою?» – розповідь з перших вуст про сексуальні «подвиги» радянських визволителів щодо німкень у 1945 році.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...