• Головна
  • На Львівщині викрили земельну аферу на півтора мільйона гривень
11:09, 30 липня 2013 р.

На Львівщині викрили земельну аферу на півтора мільйона гривень

Співробітники Служби безпеки України викрили факт зловживання службовим становищем у сфері земельних відносин посадовими особами управління Держкомзему в м. Самбір Львівської області та відділу архітектури і містобудування виконавчого комітету Самбірської міської ради. Про це йдеться у повідомленні прес-служб СБ України.

Посадовці підозрюються у внесенні завідомо неправдивих відомостей у документи із землеустрою, на підставі яких рішенням Самбірської міської ради місцевим жителям надано земельні ділянки площею 1 гектар у парку-пам’ятці садово-паркового мистецтва «Самбірський парк», що перебуває під державною охороною. Ці земельні ділянки були безоплатно надані фізичним особам у приватну власність під забудову. За експертною оцінкою сукупна вартість вказаних земельних ділянок становить понад 1 млн. 600 тис. гривень.

У червні ц.р. слідчим відділом Управління СБ України у Львівській області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...