• Головна
  • Скасування техогляду сільгосптехніки зекономить кошти та сили фермерам – Баран
13:46, 29 липня 2013 р.

Скасування техогляду сільгосптехніки зекономить кошти та сили фермерам – Баран

Скасування техогляду сільгосптехніки зекономить кошти та сили українським фермерам. Таку думку, коментуючи законопроект про скасування обов'язкового техогляду  сільгосптехніки, висловив депутат Львівської обласної ради, член комісії з розвитку села та АПК  Олег БаранПро це повідомляє прес-служба депутата Львівської обласної ради.

За словами експерта, такий закон лише спростить діяльність галузі агропромислового комплексу. Адже на сьогодні техогляд завдає аграріям хіба зайвих клопотів. «Техніка для аграрія – це обов’язкове знаряддя праці. Тому добрий господар про неї дбає. І ми це добре розуміємо. Тут контроль відбувається перш за все з боку самих фермерів. Без цього ніяк. Несправна техніка прибутку не принесе», - каже Олег Баран.  І додає, на сьогодні  для  проведення техогляду аграріям доводиться витрачати додатковий час ( довезення техніки до місця проведення техогляду) і гроші.

«Абсолютно правильно, що замість техоглядів для контролю технічного стану сільськогосподарської техніки достатньо підвищити штрафи за порушення правил з експлуатації та охорони праці», - додав експерт.

 Нагадаємо. Народні депутати Верховної Ради пропонують на законодавчому рівні скасувати обов'язковий технічний огляд сільськогосподарської техніки. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,65
39,73
EUR
42,62
42,80
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...