• Головна
  • Ворота для складів та автомийок: які обрати та чи є принципова різниця
Новини компаній
10:56, 31 січня 2023 р.

Ворота для складів та автомийок: які обрати та чи є принципова різниця

Новини компаній
Ворота для складів та автомийок: які обрати та чи є принципова різниця, фото-1

Промислові приміщення, великі та малі склади, авіаційні та інші ангари потребують особливої та чіткої організації руху внутрішнього транспорту. Від того, які встановлені ворота, з якою швидкістю вони працюють та які навантаження здатні витримати залежить значна частина якості роботи організації, скільки автівок одночасно може заїхати та виїхати, чи потрібен додатковий персонал та багато інших важливих моментів. Технічна складова та матеріали у більшості виробників промислових воріт приблизно однакові, однак кожна компанія, що прагне стати лідером ринку, пропонує індивідуальні та нестандартні рішення для кожного окремого випадку.

Найбільш зручні та функціональні системи

Ворота для складів та автомийок: які обрати та чи є принципова різниця, фото-2

Основними задачами для воріт на складах та мийках для автомобілів є зберігання певних кліматичних умов всередині приміщення та швидке відкривання, щоб транспорт міг постійно та вільно рухатись, не затримуючи робочого процесу. Також важливо забезпечити регулярне масштабне провітрювання, тобто за вимогою повітря повинно вільно рухатись зсередини назовні та навпаки.

Особливістю будівель, де встановлюють автомийки, є постійний вплив хімічних речовин та високий рівень вологи. Тому тип та матеріали, використані для промислових воріт, повинні витримувати екстремальні навантаження, мати запас ходу у декілька тисяч, бути антикорозійними, зберігати функціональність та зовнішній вигляд за будь-яких умов протягом багатьох років. Найбільше це залежить від автоматики, що відповідає за роботу, її зносостійкості. Обробка механічних частин спеціальними захисними матеріалами – це не стандартна, а опціональна можливість у більшості компаній.

Щодо конструкційних рішень, найчастіше сервіси обирають один за наступних типів:

  • Ті, що складаються із секцій. Частини воріт зміщуються вертикально фрагментами, так званими сендвіч-панелями, скріпленими між собою петлями. Це економить значне місце, особливо за умов обмежених територій, бо авто можна ставити впритул, воротам не потрібен додатковий розмах, щоб відкритися;
  • Ті, що мають підйомно-поворотний механізм. Тип представляє собою єдине полотно, яке не ділиться на частини и рухається суцільним блоком. Спочатку він виконує нахил під невеликим кутом вперед, а при повному підніманні займає чітко вертикальне положення.

Можна виділити ряд переваг завдяки специфіці конструкції воріт, що зміщуються вертикально:

  • надійність у питаннях безпеки та охорони об’єктів, де встановлені підйомні системи;
  • захист від впливу навколишніх факторів як самих механізмів завдяки спеціальному покриттю та додатковим конструкціям (наприклад, герметизаторам отвору), так і приміщень (дощ та сніг не потрапляє всередину, пил та волога, протяги, низькі температури взимку та спека влітку не впливають на техніку, товари, вантаж та персонал);
  • економія місця через відсутність необхідності здвигання або розпахування блоків, полотна воріт;
  • широкий варіативний ряд облицювальних матеріалів, зовнішнього вигляду;
  • автоматика виконує всю важку роботу, скорочує час відкривання/закривання, має високу зносостійкість та перевірену надійність;
  • можуть бути розраховані на декілька машин великих габаритів.
Ворота для складів та автомийок: які обрати та чи є принципова різниця, фото-3

Щоб нівелювати різницю у висоті кузова та підлоги або спеціального стелажу для продукції, використовують зрівняльні платформи, приклади яких можна переглянути за посиланням https://i-vorota.com.ua/ua/g72993149-uravnitelnye-platformy. Для складських та спеціалізованих приміщень промислові ворота – одне з незамінних рішень, забезпечуючих безперебійну роботу з вантажівками. Міцність та автоматичність конструкцій дозволяє робити широкі та високі отвори, відвантажувати товари одразу з декількох машин та інше.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...