• Головна
  • Очільник Патрульної поліції Львівщини подарував дівчині недійсну перепустку: деталі інциденту
15:26, 23 січня 2023 р.
Надійне джерело

Очільник Патрульної поліції Львівщини подарував дівчині недійсну перепустку: деталі інциденту

У ЛКП "Ратуша - сервіс" від перепустки відхрестилися.

Під час брифінгу директорка ЛКП "Ратуша-сервіс" Ірина Тихоліз заявила, що перепустка, яку подарував очільник Патрульної поліції Львівщини своїй дівчині, не дійсна вже 2 роки.

Наголосимо, що видачею перепусток у Львові займається саме ЛКП "Ратуша-сервіс". Податися на перепустку можна у ЦНАПі.

За словами Ірини Тихоліз, перепустка такого зразка не дійсна вже 2 роки. З 2021 року у Львові діють нові бланки, які не мають характерного червоного забарвлення. Тому можна припустити, що очільник Патрульної поліції Львівщини Роман Пилипенко подарував дівчині недійсний бланк.

"З 2021 року є нові бланки перепусток такого зразка, які дають можливість заїзду на площу Ринок. Тому те що було на відео - це не дає їй право заїзду на площу Ринок" - сказала директорка ЛКП.

Водночас у "Ратуша-сервісі" не знають, чи скористувалася дівчина (Василина Сафронюк) подарунком посадовця. Відомо, що перепустку Роман Пилипенко подарував 13 січня, а відео опублікували в мережі 22 січня.

Ірина Тихоліз розповіла, що у Львові діють 3 види перепусток на площу Ринок: для мешканців, для працівників бізнесу та для службових машин. 

Директорка ЛКП наголосила, що червону перепустку старого зразка можна знайти в мережі у вільному доступі. Такого типу перепустку раніше давали для одноразових заїздів, службових авто, обслуговування делегацій, ремонтних робіт.

Вони не продавалися, їх неможливо було зробити для іншої людини. Отримували її ті, хто самостійно подавав документи у ЦНАП. 

Ірина Тихоліз наголосила, що дівчина на своєму "Мерседесі" не змогла б проїхати на площу Ринок з таким документом. Наразі у ЛКП "Ратуша-сервіс" проводять службове розслідування. 

Читайте також: Очільник патрульної поліції Львівщини подарував дівчині перепустку на проїзд площею Ринок: службовця відсторонили

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#перепустка_львів #перепустка_у_львові #новини_львів #новини_львова #очільник_патрульної_поліції #подарував_перепустку_на_площу_ринок #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...