• Головна
  • На чотирьох вулиця Львова встановлять стовпці для обмеження паркування
Львів- пішохідний
15:23, 26 липня 2013 р.

На чотирьох вулиця Львова встановлять стовпці для обмеження паркування

Львів- пішохідний

Щоби обмежити хаотичне паркування і забезпечити пішоходам вільний прохід, у Львові активно встановлюють обмежувачі паркування, у вигляді гранітних куль та стовпців. Останні знову встановлять у центрі міста на чотирьох вулицях уже наступного тижня. 

«На вулиці Підвальна-Руська ми встановили 24 стовпці. З наступного тижня ми плануємо встановлення таких стовпців на вулицях Менцинського, Дудаєва, Леся Курбаса і Гнатюка. Ще можливо трошки доставимо на Підвальній», – розповів учасник громадського руху “Дайте пройти” Левко Стек.

Крім громадського руху «Дайте пройти» стовпці встановллює і Галицька райадміністрація. За словами її очільника Андрія Зозулі, зараз чавунні стовпці встановленні на вул. Січових Стрільців, на Гребінки. Їх також планують встановлювати на вул. Театральній, вул. Ковжуна, та на проспекті Чорновола.

22

 

«Зазвичай обмежувачі для в’їзду транспорту є або чавунні, або металеві стовпці. Для центру зазвичай обирають чавунні стовпці, бо вони мають більш естетичний вигляд, а для території поза центром – металеві. До встановлення таких стовпців активно долучається громадський рух «Дайте пройти». Вони виступили з такою ініціативою. З їхньою допомогою на вулицях Підвальні і Руській були встановленні обмежувачі руху», - розповів Голова Галицької райадміністрації Андрій Зозуля.

Зазначимо, оскільки учасники громадського руху за вісім днів зібрали 17,5 тис. Грн із запланованих 16 тис, то акція «100 стовпців для міста Львів» переросла в акцію «140 стовпців для Львова «Головна мета руху «Дайте пройти» – залучити якомога більше людей, щоб ці люди могли впливати на ситуацію, яка робиться в місті, адже місто належить людям, а не міській владі», – заявив Левко Стик.



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...