• Головна
  • Ляльковий театр у Львові: які вистави покажуть в січні
16:37, 18 січня 2023 р.
1
Надійне джерело

Ляльковий театр у Львові: які вистави покажуть в січні

До кінця січня у Львівському ляльковому театрі відбудеться низка заходів.

У січні в Львівському ляльковому театрі проведуть низку подій. Підготували різноманітні вистави навіть для наймолодших відвідувачів. Кореспондентка 032.ua пропонує дізнатися про заходи детальніше.

"Вистава-гра Сонячне небо"

Це вистава-гра для дітей. Актори створюватимуть різні пластичні композиції, що змінюють одна одну та є відкритими для участі. Мета вистави - створити комфортний простір для самовираження, відпочинку та тренування абстрактного мислення.

"Веселі Ангелята"

Це інтерактивна вистава за однойменною книгою Марічки Крижанівської. Діти зможуть себе уявити ангелятами та спробують пригадати – а що відбувалося з ними до їхнього дня народження. 

"Як нотки пісеньку складали"

Діти і батьки зможуть зануритися у казковий світ звуків та кольорів. Там живуть мама Ключ Соль та її дітки – різнокольорові нотки. Кожна нотка має свою особисту пісеньку і окрему барву.

"Зоря благодатна"

Ця вистава - можливість поринути у традиційну святкову атмосферу справжнього українського Різдва. Зокрема, мандрівний дерев'яний будиночок-сцена, канонічні лялькові персонажі, сакральні співи, народний гумор та жива музика/

"Стук-Грюк"

Це вистава для дітей віком від 0 до 3 років для ознайомлення малят з новими предметами, поняттями, звуками, світом. У ній застосовуватимуть комбінації різних фактур, кольорів, рухів.

"Засвітнє танго"

У цій виставі діють люди та ляльки, це сцена 16+. Міжвоєнний Львів. Велике місто живе, помирає, кохає, свариться, співає, а четверо юних друзів – українець, поляк, єврей та німець – шукають своє власне місце у цьому багатокультурному всесвіті.

"Дорога до Вифлеєму"

Вистава – більше ніж історія про народження Ісуса. Доля ослика, який везе маленького хлопчика на своєму візочку, – це розповідь про становлення особистості. 

"Святкові сни"

У сюжеті - Святко і його сестричка Дзвінка перебувають у передчутті Різдва, подарунків та інших святкових приємностей. Раптом з'являється чарівний промінчик, який запрошує їх у казкову мандрівку. Їх чекають дивовижні пригоди.

"Коза-Дереза"

Це розважальна казка для наймолодших відвідувачів. Вона розповідає, що трапляється, коли вчиняти нечесні вчинки. 

Читайте також: У Львові на Підзамчі з'явиться офісний центр замість занедбаної будівлі, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

Фото на головній: lvivpuppet.com

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #ляльковий_театр #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
Signora Cucurula
18 січня 2023 р., 17:46
"Засвітнє танго", за мотивами роману Юрія Винничука, поставлене без дозволу автора. Негарно це зроблено ляльковим театром.
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...