• Головна
  • Китайські вантажні шини у Львові
Новини компаній
09:46, 18 січня 2023 р.

Китайські вантажні шини у Львові

Новини компаній

Провідні світові автоконцерни мають власні заводи по всій планеті. Шини, виготовлені на заводах-виробниках, що розташовуються в Китаї, повинні характеризуватись конкурентними експлуатаційними властивостями, якістю товару та сучасним дизайном. На цих виробництвах застосовуються ті самі технології. На сайті tir-shina.com.ua реалізуються китайські шини для вантажівок із відмінними експлуатаційними характеристиками. Робітники, які пройшли навчання на «материнських» підприємствах, переносять свій досвід і знання на азійські цехи. Це дозволяє отримувати товар, популярний на дорогах України.

Китайські вантажні шини у Львові, фото-1

Характеристики китайських вантажних шин

Найбільш важливі параметри:

  • Економія палива/опір коченню. Шина, що рухається, споживає енергію і є однією з найбільших гальмівних сил на транспортному засобі. Енергія, споживана таким чином, називається опором коченню і впливає на витрату палива та забруднення навколишнього середовища. Завдяки нижчому опору коченню шина китайських виробників споживає менше палива та виділяє менше CO2. Цей статус залежить від автомобіля та умов водіння. Різниця між комплектом нових шин різних класів може становити показник до 15%.
  • Гальмівний шлях мокрою дорогою. Шини з кращим зчепленням на мокрій дорозі мають коротший гальмівний шлях на мокрій дорозі, що є необхідною умовою безпеки. Ця властивість залежить від шини, умов водіння та методу вимірювання. Однак при повному гальмуванні китайські шини надають на 30% коротший гальмівний шлях. Для звичайної вантажівки це означає скорочення гальмівної колії до 25 м при гальмуванні зі швидкості 80 км/год. Розрахунок належить до нормального комплекту вагою 40 т.
  • Шум. Рівень зовнішнього шуму виявляється у децибелах дБ і зображується з допомогою однієї, двох чи трьох хвиль на етикетці. Одна хвиля відповідає найтихішій шині, три — найгучнішій. Однак три хвилі представляють поточну межу шуму, дві відповідають майбутнім стандартам, а ще одна на 3 дБ нижче.

Сучасна китайська шина, придбана на сайті https://tir-shina.com.ua/shini/vantagni-shini.html, має мінімальний шумовий вплив на навколишнє середовище.

Китайський вибір

Якісні характеристики стали хворим на питання сучасності. Але структурні підрозділи відрізняються наявністю кількох систем контролю якості. І вони суворо дотримуються на китайських виробництвах.

Багато водіїв розглядають цю продукцію як компроміс між невисокою ціною, пропонованими характеристиками та якістю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...