• Головна
  • Кількістю вагітних українок, що курять, стурбовані навіть в ЮНІСЕФ
08:47, 26 липня 2013 р.

Кількістю вагітних українок, що курять, стурбовані навіть в ЮНІСЕФ

Представництво Дитячого фонду Організації Об'єднаних Націй (ЮНІСЕФ) стурбоване кількістю вагітних українок, які курять. Про це на прес-конференції сказав заступник голови представництва ЮНІСЕФ в Україні Рудигер Люхманн.

Він зазначив, що дослідження, яке було проведено Державною службою статистики та Інститутом демографії та соціальних досліджень за фінансової підтримки ЮНІСЕФ, показало, що є сфери життя українців, які викликають стурбованість.

"Як ЮНІСЕФ ми стурбовані ситуацією, яка склалася у сфері імунізації дітей, рівнем вживання йодованої солі, і, звичайно, нас хвилює проблема з годуванням грудьми і кількість вагітних жінок, які продовжують палити", - цитує Люхманна «Українські новини».

За його словами, ЮНІСЕФ також стурбований ситуацією в сім'ях в частині домашнього насильства і ставлення до нього.

Так, за результатами дослідження, 61,2% дітей у віці від 2 до 14 років зазнають як мінімум одного з видів психологічного або фізичного покарання з боку своїх батьків протягом місяця.

При цьому 11,2% батьків і вихователів вважають, що для належного виховання дітей потрібно застосовувати фізичне покарання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...