• Головна
  • 5 січня у Львові прощатимуться з Героєм Тарасом Маковецьким
09:01, 5 січня 2023 р.
Надійне джерело

5 січня у Львові прощатимуться з Героєм Тарасом Маковецьким

Міська церемонія прощання на площі Ринок відбудеться об 11:30. 

5 січня у Львові прощатимуться з 52-річним Героєм Тарасом Маковецьким, який загинув у бою з російськими окупантами. Мерія закликає долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

Чин похорону Героя розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 – міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Біографічна довідка Героя. Тарас Маковецький львів'янин. Навчався у Ліцеї №18 Львівської міської ради. У 1990 році закінчив Автомобільно-дорожній фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка", здобув кваліфікацію "технік-механік".

Працював на станції технічного обслуговування транспортних засобів, згодом обіймав посаду водія-навантажувача за кордоном.

Із початком повномасштабного вторгнення повернувся в Україну та добровільно вступив до лав територіальної оборони. Боровся із російськими окупантами у лавах 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади оперативного командування "Захід" Сухопутних військ Збройних сил України.

Тарас Маковецький, Фото: пресслужби Львівської міськради

Тарас Маковецький, Фото: пресслужби Львівської міськради

Читайте також: На передовій загинув молодий військовий з Львівщини Василь Браток

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Герої #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,30
PLN
10,05
10,08
Оголошення
live comments feed...