• Головна
  • Як проводиться перевірка на детекторі брехні у Львові
Новини компаній
11:00, 4 січня 2023 р.

Як проводиться перевірка на детекторі брехні у Львові

Новини компаній

Сьогодні навряд чи знайдеться особа, яка може похизуватися абсолютною чесністю. Чому люди брешуть? У кожного свої причини. Часто ми не звертаємо увагу на обман, коли він не має до нас прямого відношення. Але коли ми дізнаємося, що неправду кажуть особисто нам, причини перестають цікавити й з’являється лише бажання викрити ошуканця. Детектор брехні у Львові справиться із цим найкраще. Він давно користується популярністю в Європі, а в Україні, жодна солідна організація не обходиться без його послуг. Докопатися до істини, коли інші способи не допомагають – ось його призначення.

Перевірка на детекторі брехні у Львові проходить наступним чином. Замовник ставить задачу та низку запитань, на які хоче отримати відповіді, обирає потрібну послугу та оплачує її. Йому пояснюють суть процедури та як підготувати до неї опитуваного.

У обрані дату та час починається сама перевірка на поліграфі. Респондент обов’язково підписує згоду на опитування. Також, він має можливість зупинити тестування в будь-який момент. З ним проводять розмову, пояснюють, як відбуватиметься процес. Наступний крок – приєднують до нього прилад за допомогою дротів та заміряють показники організму у спокійному стані. Далі – низка правильно поставлених запитань, які мають на меті викликати емоційну реакцію опитуваного. Коли людина бреше, реакція провокує зміни в організмі: частоту серцевих скорочень, потовиділення, стрибки тиску тощо. Їх чітко зчитує детектор, а поліграфолог інтерпретує.

Варто зазначити, що обманути апарат неможливо, адже всі реакції, які виникають під час перевірки - автоматичні та ніяк не керуються людиною. Перевірка триває до двох годин, після чого потрібен ще деякий час на остаточне визначення результатів. І вуаля! Правда у замовника в кишені.

На скільки точною є робота пристрою? Статистика дає від 93% до 97%. Дуже багато залежить від професійності поліграфолога та його досвідченості. Також висновки базуються на багатьох факторах у кожній окремій ситуації. Температура, шум у вікнах, якість апарату та прикріплення датчиків, правильність запитань – усе це впливає на точність результатів.

Де можуть знадобитися послуги поліграфолога?

-У сімейних справах. Перевірка на детекторі брехні у Львові може допомогти у справах про невірність коханих, наявність постійних коханців, або будь-яких статевих контактів, приховування грошей чи рахунків, наявність позашлюбних дітей або подвійного сімейного життя, фізичне насильство у родині тощо.

-У справах про підозру у скоєнні злочинів. Вину будь-якої людини можна довести або спростувати за допомогою поліграфа. У випадку безвинності, підозри розвіюються. У інших же випадках можна не лише викрити зловмисника, а й дізнатися подробиці злочину.

-Під час прийняття на роботу. Пройти детектор брехні запрошують потенційних працівників з метою визначення їх благонадійності, професійних навичок та особистих якостей.

-Перевірка персоналу. Під час появи недостач, крадіжок, розповсюдження секретної інформації, часто перевіряють відповідальних осіб. Середня сума крадіжок на підприємствах, котрі до нас звертаються, складає 100 000 гривень, коли перевірка в середньому вартує 4 тисячі гривень. Абсолютно ясно, що тестування може вберегти бізнес від багатьох неприємностей та зекономити значні суми грошей.

- Тестування персоналу, котрий працює з дітьми. Відповідальні батьки бажають точно знати, що їхні чада знаходяться в повній безпеці, тому не лишнім буде перевірити таких працівників на вміння ладнати з дітьми та чесність, взнати їхні особисті якості.

-В особистих справах. Бувають випадки, коли про людину необхідно дізнатись особисту інформацію: її психоемоційний стан, наявність залежностей (алкогольної, наркотичної, нікотинової, ігрової, азартної), її місце перебування та дії в певний час. Іноді таким чином батьки перевіряють своїх неповнолітніх дітей. Такі тестування проводяться вкрай рідко, адже поліграф має вікові обмеження. Проте у випадках, коли це необхідно, перевірка проводиться у присутності опікунів.

Скільки коштує процедура? Ціна на детектор брехні у Львові залежить від багатьох факторів, та формується окремо у кожному випадку.

Кожен має право знати правду. Не слід переживати про те, що той, кого ви попросили пройти детектор брехні, образиться. Людина, якій немає чого приховувати сміливо піде на перевірку. А той, хто приховує правду, одразу покаже своє справжнє обличчя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Перевірка на детекторі брехні у Львові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...