• Головна
  • На Львівщині дороги у катастрофічному стані – Задорожний (ФОТО)
13:17, 25 липня 2013 р.

На Львівщині дороги у катастрофічному стані – Задорожний (ФОТО)

24 липня відбулося засідання постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв'язку Львівської обласної ради. Депутати слухали питання про стан ремонту доріг у Львівській області. Про це інформує прес-служба Львівської обласної ради.

На засідання комісії були запрошені начальник служби автомобільних доріг у Львівській області Микола Гнатів та виконувач обов'язків директора ДП "Львівський облавтодор" Федір Наумець.

дороги 24.07 01

 

дороги 24.07 02

 

У вступному слові голова комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв'язку Михайло Задорожний, зокрема, зазначив: "Сьогодні на Львівщині дороги в катастрофічному стані. Вже середина літа, а ми не бачимо ні поточного чи капітального ремонту доріг державного значення, ні доріг загального користування, ні комунальних доріг. Хоча рішенням нашої комісії ще весною з обласного бюджету було виділено 50 млн грн на ремонт доріг загального значення".

Депутати заслухали інформацію новопризначеного начальника служби автомобільних доріг у Львівській області. Як зазначив Микола Гнатів, вже розпочався ремонт дороги Київ-Чоп, а найближчим часом розпочнеться ремонт доріг Львів-Радехів-Луцьк, Грушів-Перемишляни, Броди-Тернопіль, Львів-Тернопіль, Броди-Червоноград та Завадка-Козьова. За словами Миколи Гнатіва на ці дороги кошти мають бути виділені з державного бюджету. Протяжність доріг лише державного значення, які потребують негайного ремонту, становить понад тисячу кілометрів. Згадав керівник служби автодоріг і про борги перед підрядниками за уже виконані роботи, а це понад 300 млн грн.

Також Микола Гнатів поінформував депутатів, що Укравтодор планує централізовано закуповувати бітум в Росії. На запитання депутатів: а чи не дешевше на Львівщину везти бітум з Польщі, керівник служби відповісти не зміг.

Заслухавши інформацію начальника служби автомобільних доріг у Львівській області та виконувача обов'язків директора ДП "Львівський облавтодор", депутати вирішили звернутися до голови обласної адміністрації з проханням клопотати перед Укравтодором про якнайшвидше призначення нового керівника Облавтодору та посприяти у проходженні через єдиний казначейський рахунок коштів на ремонт доріг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...