• Головна
  • У Львові зафіксували 30 місць, де найчастіше стаються ДТП
09:29, 25 липня 2013 р.

У Львові зафіксували 30 місць, де найчастіше стаються ДТП

24 липня заступник голови облдержадміністрації Сергій Василенко провів  нараду щодо заходів, спрямованих на забезпечення безпеки дорожнього руху в місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Під час наради зазначено, що одними із основних причин виникнення дорожньо-транспортних пригод є недостатній контроль та відсутність необхідних інженерних споруд у місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод.

Так, станом на сьогодні, на вулично-шляховій мережі області  зафіксовано  30 місць концентрації ДТП, з яких 5 на автомобільних дорогах загального користування державного значення та 25 на вулицях Львова. Незважаючи на те, що протягом поточного року знято з обліку 5 місць, за результатами аналізу аварійності на облік поставлено 4 нових місця концентрації ДТП.

Окрім цього, за результатами проведеного УДАІ обстеження, виявлено 51 аварійно-небезпечну ділянку із підвищеним рівнем аварійності.

Підсумовуючи нараду,  Сергій Василенко доручив невідкладно забезпечити проведення робіт з відновлення дорожної розмітки, встановлення дорожніх знаків та інших заходів, які не потребують великих фінансових затрат.

Також він наголосив на необхідності  розглянути можливість встановлення зовнішнього електричного освітлення, а також встановлення пристроїв примусового зниження швидкості руху транспорту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...