• Головна
  • На фестивалі «Ту Стань» буде середньовічний спортзал (ВІДЕО)
фестивальна Львівщина
17:49, 23 липня 2013 р.

На фестивалі «Ту Стань» буде середньовічний спортзал (ВІДЕО)

фестивальна Львівщина

Тустань увосьме запрошує відчути атмосферу середньовіччя на Фестивалі української середньовічної культури “Ту Стань! – 2013″. Традиційно Фестиваль пройде у перші вихідні (з 2-го до 4-го) серпня в с. Урич Сколівського р-ну Львівської обл. Організатори обіцяють чимало веселощів та закликають приїздити вбраними у середньовіяний одяг та вишиванки.

Особливістю  Фестивалю стане Конкурс вуличних музик поважними членами журі у якому стануть самі ж відвідувачі Фестивалю. Гурти, що найбільше припадуть до душі гостям, зможуть виступити на вечірньому концерті в неділю, а гурт, що збере найбільше глядацьких симпатій, отримає грошову винагороду.

Також буде збільшено територію історичного табору та реалізовано нову атракцію – Середньовічний спортзал. Звичайно, дійство не обійдеться і без традиційного нічного штурму фортеці. На Фестивалі всі охочі зможуть відчути на собі вагу обладунків і позмагатись у середньовічних боях.

Упродовж трьох днів атмосферу фестивалю доповнюватимуть веселі скоморохи, майстер-класи від ремісників та нічні етно-танці.Глядачів розважатимуть львівський етно-колектив Йорий Клоц та гурт Ірдорат з Білорусі.

Всіх відвідувачів закликають приїздити у вишиванках або середньовічних костюмах «Приїздити на фестиваль в синтетичній лляній футболці з написом «Coca-cola» – це майжете саме, що піти в шубі у басейн. Вишиванка – це прекрасна традиція, це традиція рукотворності, це те, що дає відчуття свята, чогось такого живого, що дає можливість комфортно плавати в басейні середньовіччя», - розповіла режисер Уляна Мороз.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,87
EUR
42,77
42,80
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...