• Головна
  • У Львові знову почали курсувати трамваї: подробиці
13:14, 13 грудня 2022 р.
Надійне джерело

У Львові знову почали курсувати трамваї: подробиці

У Львові курсує 33 трамваї на усіх маршрутах. 

Черех налипання мокрого снігу на контактних мережах у Львові зупинився рух усіх трамваїв та тролейбусів. Станом 12:30 у місті вже курсує 33 трамваї на усіх маршрутах. 

Про це розповів начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

За його словами, до 15:00 у Львові обіцяють випустити вже 50 трамваїв в усіх напрямках. Попри це через обледеніння контактної мережі, рух тролейбусів у місті не відновили.

"Аби відновити рух трамваїв, ми задіяли усі наявні технічні та людські ресурси. Дякуємо усім пасажирам за розуміння та підтримку, повірте - це працює. Тепер наше завдання номер один – відновлення і тролейбусного руху", - зазначили у ЛКП "Львівелектротранс". 

Нагадаємо, через ремонтні роботи на вул.Личаківській, трамваї №1 та №2 сьогодні до кінця дня курсують за зміненими маршрутами. Зокрема, трамваї №1 їздять так: Залізничний вокзал – вул.Бандери – вул.Дорошенка – пл. Ринок – вул.Шухевича – вул. Франка – вул.Вітовського – вул.Київська – вул.Бандери – Залізничний вокзал. Трамваї №2 курсують так: вул.Коновальця – вул.Дорошенка – пл.Ринок – вул.Шухевича – вул. Франка – вул.Вітовського – далі за маршрутом до вул.Коновальця.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#трамваї_львів #транспорт_львів #транспорт_у_львові #новини_львів #новини_львова #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...