• Головна
  • Зимовий комплект для кондиціонера. Особливості встановлення та експлуатації взимку
Новини компаній
10:59, 13 грудня 2022 р.

Зимовий комплект для кондиціонера. Особливості встановлення та експлуатації взимку

Новини компаній

Майже в кожній оселі встановлений кондиціонер. І багато людей використовують його тільки в літню спеку, щоб спастися від спеки. Але якщо на ваш кондиціонер вставити зимовий комплект, то ви зможете обігріти ваше приміщення взимку.

Що ж таке зимовий комплект і чому це вигідний варіант опалення на сьогодні?

Зимовий комплект для кондиціонера - це спеціальний пристрій для побутових спліт систем, якій дозволяє якісно та безпечно працювати кліматичній техніці при мінусових температурах за вікном.При встановленні зимового комплекту, ваш кондиціонер може працювати навіть при температурі до -30°C.

Зимовий комплект для кондиціонера. Особливості встановлення та експлуатації взимку, фото-1

Зимовий комплект складається з датчика температури, якій сигналізує про зниження температури за вікном і вмикає обігрів піддона та компрессора в зовнішньому блоку. Також в ньому є датчик регулювання обертів вентилятора. Він зменшує оберти, тим самим запобігає пошкодженню лопастей в зовнішньому блоці. І ще 4 метри теплого кабелю та спеціальний кожух для компресора. Кабель при включенні приладу прогріває зовнішній блок, а кожух захищає компресор від обмороження.

Таким чином встановлення зимового комплекту робить використання кондиціонера не тільки максимально безпечним і захищає від механічних пошкоджень та утворення льоду. Також зимовий комплект скорочує час відтайки кондиціонера, тому замовляйте його одразу з послугою установка кондиционеров.

Звісно, можна і не встановлювати зимовий комплект. Але без нього ви не зможете при мінусових температурах включать ваш кондиціонер. А головне не зекономити гроші на опалення.

В середньому кондиціонер працюючи на обігрів споживає 0,6 кВт електроенергії при цьому видає до 3,5 кВт теплової енергії. Також в таких моделях встановлені датчики клімат контролю, які дозволяють підтримувати необхідну для вас температуру в приміщенні на низьких обертах з мінімальним споживанням електрики.

Зимовий комплект для кондиціонера. Особливості встановлення та експлуатації взимку, фото-2

Використовувати для опалення кондиціонер дуже комфортно та економічно. Сучасні моделі кондиціонерів оснащені Wi-FI модулями. Це дозволяє контролювати температуру в вашій оселі видалено з телефона або планшета. І при цьому значно менше вживати електроенергії.

Встановлювати зимовий комплект на кондиціонер має спеціаліст по кліматичному обладнанню. Тому що в процесі монтажу здійснюється втручання в конструкцію. Самостійно монтувати зимовий комплект ми не радимо, а краще всього купити тепловий насос.

Монтаж зимового комплекту краще робити під час встановлення техніки, якщо ви розраховуєте на постійне використання кондиціонера плануєте у зимовий період.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Оголошення
live comments feed...