• Головна
  • Де замовити тенти на військову техніку
Новини компаній
09:00, 8 грудня 2022 р.

Де замовити тенти на військову техніку

Новини компаній

Наразі оснащення військової техніки для ЗСУ стало в пріоритеті. Причин для цього існує багато, але головна полягає в тому, що, чим надійніше оснащення – тим більш захищеним буде особовий склад або вантажі, що перевозяться.

Для вантажних автомобілів, перш за все – це захист кузову. Відповідно, потрібні якісні та міцні тенти для військової техніки. Вони призначенні для збереження вантажів від негативного впливу таких зовнішніх чинників, як волога, опади, низькі або високі температури. Крім того, виконується і функція маскування вантажу, що актуально при транспортуванні боєприпасів або зброї. Теж саме стосується і тих випадків, коли перевозиться особовий склад – військовослужбовці повинні бути захищеними від морозів, спеки, опадів тощо.

Де замовити тенти на військову техніку, фото-1

Основні вимоги до тентів для військової техніки

Існує ціла низка вимог до тентів, які будуть використовуватись для оснащення техніки ЗСУ. А саме:

  • Розмір. Він повинен відповідати габаритам кузову на вантажівці;
  • Матеріал виготовлення. Тут одночасно поєднуються такі вимоги, як міцність, висока якість, надійність, щільність, водонепроникність, стійкість до механічних пошкоджень;
  • Практичність. Для виготовлення тентів обирають такий матеріал, який відповідає не лише критеріям якості, а й має довгий термін служби, здатний витримувати експлуатацію у вкрай важких умовах;
  • Доступна вартість. Враховуючи, скільки потрібно тентів для оснащення всієї військової техніки, нераціонально витрачати зайві кошти на надто дорогі конструкції.

Тенти можна придбати вже у готовому вигляді, підібравши ту конструкцію, яка відповідає розмірам кузову вантажівки. Але більш практичним рішенням буде замовити тент по індивідуальним розмірам. Це значно спростить монтаж, до того ж, замовник матиме змогу отримати нестандартну конструкцію, більш високої міцності та стійкості до зношування.

Зробити подібне замовлення можна в компанії NEW.TENT.UA. Виробник виготовляє як власне тенти, так і каркаси для їх монтажу. Таким чином, можна повністю оснащати військову техніку «з нуля». Крім того, компанія також займається ремонтом пошкоджених або старих тентів.

Виробничі потужності NEW.TENT.UA розташовані в Києві, але замовлення приймаються з будь-якої області України. Рівно як і здійснюється доставка виготовленої продукції. Більш детально взнати про особливості тентів, і обговорити всі умови можна у менеджера компанії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...