• Головна
  • Як можна заробляти, маючи під рукою комп'ютер
Реклама
16:00, 1 серпня 2013 р.

Як можна заробляти, маючи під рукою комп'ютер

Реклама

Як можна заробляти, маючи під рукою комп'ютер

Нова редакція проекту Трудового кодексу України загрожує прийняттям 12-годинного робочого дня. Цікаво, народні депутати подумали про те, коли при такому робочому графіку людині не те, що дитину з дитячого садка забрати, а взагалі жити? Уявіть собі, ваш робочий день починатиметься о 8-й годині ранку та завершуватиметься о 20-й годині вечора! За тиждень кількість ваших робочих годин повинна бути не менше 41 години. Це все згідно з новою редакцією Кодексу.

Чи приймуть Кодекс саме у такому вигляді, - побачимо. Та вже сьогодні лунають думки про те, що з прийняттям таких анти людських норм, ще більше людей відправляться на вольні хліби. Тобто стануть фрілансерами – робітниками, які не перебувають в штаті жодної компанії, самостійно шукають собі замовників на свої послуги та особисто встановлюють свій робочий графік. Благо, інтернет сьогодні всіляко сприяє тому, аби усі бажаючі могли знайти собі роботу до душі, за фахом та за своїми професійними здібностями. З допомогою всесвітньої мережі інтернет на разі можна віднайти чимало можливостей заробітку: віддаленого, погодинного, та навіть пасивного.

До останнього належить популярний сьогодні заробіток на валютному ринку Форекс. Чому його вважають пасивним? Тому що до вас пред’являється мінімум вимог: відкрити рахунок у брокерській компанії та покласти на нього певну суму коштів. Скільки саме? Стільки, аби ви не зашкодили сімейному бюджетові. Далі – стандартний механізм: обираєте собі трейдера, який і буде працювати та заробляти кошти. Довіряєте йому розпоряджатися вашими грішми для того, аби приносити прибуток. Трейдери купують на ваші кошти валюту та чекають слушного моменту, аби продати її по вигідній ціні. Спекулятивна різниця – і є прибуток.

У вас, як у робітника (або інвестора) повністю розв’язані руки. Ви можете спокійно вести звичний спосіб життя та іноді, при бажанні, контролювати стан речей на своєму рахунку з власного комп’ютеру. Тож, вам знадобиться мінімум 15 хвилин на день, аби при нагоді глянути, що відбувається на вашому рахунку та як торгує обраний вами трейдер (управляючий). Схоже, це єдиний різновид заробітку, при якому так званому робітникові не потрібно мати професійну освіту, володіти якимись знаннями, відвідувати робоче місце, підкорятися роботодавцю, залежати від новел законодавства, і при цьому отримувати регулярні прибутки.

До того ж, у Форекс-інвестуванні існує чимало можливостей збільшити розмір доходів зі звичних 100% річних до 200%, та навіть 350%! А те, що заробіток на валютному ринку не вимагає від вас власної присутності, - створює всі умови для того, аби заробляти ще й іншими видами діяльності. Знову ж таки – в тому самому інтернеті.

Джерело http://investbag.com/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...