• Головна
  • Із 25 листопада у Львові та області діятиме оновлений графік вимкнення світла: подробиці
08:27, 25 листопада 2022 р.
Надійне джерело

Із 25 листопада у Львові та області діятиме оновлений графік вимкнення світла: подробиці

Публікуємо оновлений графік погодинних відключень світла на Львівщині. 

Із 25 листопада на Львівщині діятиме оновлений графік погодинних вимкнень, якщо буде стабілізація ситуації. Його оновили через звернення споживачів, ситуацію в енергосистемі та для покращення логістики перемикань на підстанціях. Про це повідомили у пресслужбі "Львівобленерго".

Тривалість орієнтовної відсутності електроенергії у графіку не змінилась — чотири години двічі на добу, але змінились терміни виключення та включення на одну годину. Наприклад, якщо раніше період вимкнень був з 4 до 8 години ранку, то тепер з 5 до 9 години.

Повний оновлений цілодобовий графік погодинних відключень: з 1 до 5 год.; з 5 до 9 год.; з 9 до 13 год.; з 13 до 17 год.; з 17 до 21 год.; з 21 до 1 год.

Ознайомитись з графіком для кожної з груп споживачів за днями тижня можна на сайті "Львівобленерго" у розділі "Чому немає світла": https://poweroff.loe.lviv.ua/. Також там можна дізнатись, до якої групи відключень належить ваш будинок.

Публікуємо також посилання, де можна знайти, до якої групи відключення належить ваша адреса

Коли знайде, до якої групи відключень належить ваш будинок, можна дізнатися, коли має бути планове вимкнення світла:

Цілодобовий графік погодинних вимкнень

Довідково. Погодинні відключення вводять за розпорядженням "Укренерго". Їх впровадження в дію можливе за відносно стабільної ситуації в енергосистемі, в іншому випадку запроваджують аварійні відключення, попередити про які заздалегідь неможливо.

Вказаний час відключень може збільшуватись на одну годину, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергооб’єктів для проведення перемикань. У час повітряної тривоги працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, адже їх може атакувати ворог. Це теж може збільшити перерву в електропостачанні.

Читайте також: Львів без світла: перелік закладів міста, що мають генератори та працюють під час повітряної тривоги

Фото на головній: з відкритих джерел

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #електропостачання #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...