• Головна
  • Рятувальники показали наслідки російських обстрілів інфраструктури на Львівщині 15 листопада, - ФОТО
14:43, 16 листопада 2022 р.
Надійне джерело

Рятувальники показали наслідки російських обстрілів інфраструктури на Львівщині 15 листопада, - ФОТО

Армія росії ракетами обстріляла інфраструктури Львівщини. 

15 листопада Львівщина потрапила під масовий ракетний обстріл росії. За попередніми даними, по області випустили 13 крилатих ракет з ворожих літаків. Вони влучили в 3 об'єкти критичної енергетичної інфраструктури області. Майже вся Львівщина залишилася без світла та теплої води. 

У пресслужбі ДСНС Львівщини повідомили, що об'єкти енергетики зазнали критичних ушкоджень. 15 листопада вдень на вночі 16 листопада до ліквідації наслідків ракетної атаки залучили 29 авто ДСНС та понад 160 рятувальників. 

Наслідки ракетних ударів на Львівщині 15 листопадаНаслідки ракетних ударів на Львівщині 15 листопадаНаслідки ракетних ударів на Львівщині 15 листопадаНаслідки ракетних ударів на Львівщині 15 листопадаНаслідки ракетних ударів на Львівщині 15 листопада

За словами голови Львівської ОДА Максима Козицького, на критичних об'єктах всю ніч працювали енергетики та рятувальники, аби в кожного мешканця області було світло. 

Читайте також: Масовий обстріл Львівщині: куди потрапили ворожі ракети 15 листопада та інші подробиці атаки

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дснс_львівщини #наслідки_ракетних_ударів #дснс_фото_ракетних_ударів #ракетний_удар_на_львівщині #новини_львівщини #ракети_на_львівщині
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...