• Головна
  • Опалювальний сезон у Львові для населення стартував 14 листопада
11:07, 14 листопада 2022 р.
Надійне джерело

Опалювальний сезон у Львові для населення стартував 14 листопада

До всіх будинків Львова подати опалення планують впродовж сьогоднішнього і завтрашнього днів. 

У понеділок, 14 листопада, у Львові розпочинається опалювальний сезон для населення. Об'єкти теплопостачання запущені в роботу і розпочинають поступово відновлювати подачу опалення до будинків жителів. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

Як розповіла заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, зранку розпломбували лічильники газу на котельнях, працюють найбільші джерела тепла – ТЕЦ-1 і ТЦ "Північна" і розпочинають відновлювати подачу тепла до будинків.

Подача тепла відбуватиметься поступово, тобто не всі одночасно отримають тепло до помешкань. У мерії зазначили, що потрібен певний час, щоб нагріти теплоносій і доставити до будівель. Якщо все буде без жодних ускладнень, то впродовж сьогоднішнього і завтрашнього днів всі мали б мати опалення.

"Відзначу, що завдання "Львівтеплоенерго" і "Залізничнетеплоенерго" – це подати тепло до будинків. Натомість мешканці, які є власниками будинків, самі вирішують чи брати це тепло", – розповіла Ірина Маруняк. 

За словами Ірини Маруняк, щодо тарифу на опалення для населення, то він залишається незмінним.

При цьому, якщо опалювальний сезон розпочався, а у будинку немає тепла, то необхідно спочатку звернутися за інформацією про його відсутність до балансоутримувача.

"Якщо у якомусь будинку тепла нема, то мешканці, в першу чергу, повинні звернутися до балансоутримувача і з'ясувати причину відсутності. Також, якщо в одній кімнаті батарея гріє, а в іншій ні – теж потрібно звертатися до балансоутримувача, адже тепло до будинку від міста подається. За проблеми у внутрішньобудинковій системі опалення відповідає балансоутримувач", - зазначили тепловики. 

Читайте також: Стало відомо, чому на Львівщині двічі оголошували повітряну тривогу за минулу добу

Фото на головній: Романа Балука 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #опалювальний_сезон #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...