• Головна
  • Як захистити смартфон від можливих пошкоджень?
Новини компаній
10:16, 13 жовтня 2022 р.

Як захистити смартфон від можливих пошкоджень?

Новини компаній

FFzqKWL4T8n3VN8Lrkonu5TkFqBxvW0a8n_a4S1ixNTTU5DDV0xjYDMYB2YSr-5xu6GiHsIDdy1taWc9yMzjasFs9h4_qr_LJrcnXkHHZIZ7IMUAPu5_kSSKahN-Y8TPZxZy94A4rAUj1KvlD_s3U9gISK9GH-DIe3vHq70VtD_zfJriJJkfSx3KXQ

Оскільки екран є найбільш крихким елементом будь-якого смартфона, то для його захисту варто використовувати додаткові аксесуари. На щастя, є з чого вибрати, тому краще перестрахуватися та заздалегідь подбати про їх встановлення.

Захисна плівка

Найдешевші захисні покриття - це стандартні плівки із пластику або поліуретану, які коштують дуже дешево, а іноді вже входять до комплектації смартфона. Аксесуар повинен ідеально підходити до дисплея вибраної моделі смартфона, інакше можуть виникнути проблеми в роботі деяких функцій пристрою.

Таке покриття убереже від появи подряпин, але низька стійкість до механічних пошкоджень не забезпечує достатнього захисту екрана. Більш дорогі плівки мають високу твердість матеріалу і кращу якість. Проте ціна має бути єдиним визначальним чинником. Перед покупкою варто відвідати сайт виробника аксесуара, перевірити можливі тести та дізнатися про думку інших користувачів.

Загартоване скло

Трохи дорожче, але водночас ефективніше рішення - це захисне скло з цього каталогу https://www.aks.ua/uk/catalog/zashitnue-stekla-dla-mobilnogo-telefona/. Аксесуар чудово підлаштовується під розмір дисплея та не блокує функції смартфона. Має високу стійкість до падінь, ударів і подряпин.

Виробники зазвичай вказують два параметри: товщину скла та твердість. Звичайно, чим товще скло, тим краще його захист. Твердість має бути H8 або H9 (за шкалою Моша). Але будьте обережні, надмірно товсті покриття ускладнюють використання телефону тачскріна і виглядають неестетично. Ціновий діапазон загартованого скла досить великий і дуже часто висока ціна пов'язана з кращою якістю. Втім, як і у випадку із захисною плівкою, є сенс ознайомитися з відгуками, а щоб 100% не помилиться у виборі, власники смартфонів марки Apple знайдуть топове скло тут https://www.aks.ua/uk/catalog/zashitnue-stekla-dla-mobilnogo-telefona/brend-telefona/apple-iphone/

Телефонний чохол

У продажу можна знайти широкий асортимент чохлів, які, безумовно, призначені для захисту телефону. Однак такі типи конструкцій, як накладка або бампер, закривають тільки корпус. Коли ж справа доходить до захисту екрану, то в гру входить чохол-книжка.

Найважливішим питанням при виборі чохла є якість матеріалу та його товщина, тому що вони впливають на захисні параметри. Варто інвестувати в міцний та якісний матеріал, такий як силікон, полікарбонат та вуглецеве волокно. Пластик або шкіра, що є скоріше прикрасою, ніж захистом, підходять не дуже добре.

Страхування або розширена гарантія

Можна придбати поліс, який пропонує страхові компанії або продавці електроніки, або скористатися розширеною гарантією від виробника. Такі заходи забезпечують захист від випадкового пошкодження, яке не поширюється стандартна гарантія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#AKS_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...