• Головна
  • Львів’ян і далі агітують за двоставковий тариф
08:54, 17 липня 2013 р.

Львів’ян і далі агітують за двоставковий тариф

У Львівській міській раді відбулась зустріч за участю депутатів, працівників теплопостачальних підприємств, експертів, міського голови щодо ситуації зі скасуванням двоставкового тарифу у Львові. Був на зустрічі і голова обласнох профспілки ЖКГ. Йдеться у повідомленні Львівської міськради.

Як зазначив Богдан Козло, голова Львівської обласної організації працівників житлово-комунального господарства, двоставкоаий тариф на тепло є вигідний і мешканцям, і підприємству. Він зазначив, що, до прикладу, у Сімферополі, де діє сезонний тариф, вартість однієї гігакалорії є набагато вищою, ніж у Львові, і складає 309 грн.

інфографіка_двоставковий тариф

 

«Ми працюємо з Міністерством житлово-комунального господарства і нам кожного кварталу надсилають  показники тарифів про послуги жкг по усіх містах України. На 1 травня у 16 обласних центрах з 24 діє двоставковий тариф на тепло. А от в Сімферополі, де діє однастовковий, встановлений у той же день, що і у Львові, вартість однієї гігакалорії складає 309 грн. Я, як мешканець, зацікавлений у тому, щоб був двоставковий тариф. Мені він вигідніший, я зимою маю менше витрат. Люди просто не мають інформації, вони не читали Постанови, де сказано, що таке двоставковий тариф. Там працювали спеціалісти, Постанови Кабінету Міністрів не приймаються «з голосу». Тут, що ми зараз почули, – емоції і політика, там – економічно обґрунтовані розрахунки. Залучаються спеціалісти, у тому числі з Академії житлово-комунального господарства. І тому, я вважаю, що здоровий глузд має перемогти в інтересах і мешканців, і працівників, і підприємства. Буде зле, якщо цей тариф відмінять», - переконаний Богдан Козло. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...