• Головна
  • Видалення тату: найважливіше, що варто знати!
Новини компаній
17:00, 7 жовтня 2022 р.

Видалення тату: найважливіше, що варто знати!

Новини компаній
Видалення тату: найважливіше, що варто знати!, фото-1

Тема видалення тату та татуажу виявилася такою, про яку можна говорити довго. Якщо ви та людина, яка хоче видалити набридлий або вицвілий малюнок – ми коротко розповімо найголовніше про цей процес.

Отже, видалення татуювань і перманентного макіяжу може знадобитися з різних причин. Це і мода, що вже давно минула, і зміна кольору або контуру малюнку. Найпопулярніший сьогодні метод видалення тату у Львові є Picosure (Пікошур). Раніше використовували хімічний метод, про який також згадаємо нижче. Але він – це вже зовсім, як то кажуть, “пережитки минулого”.

Відзначимо, що вартість видалення тату залежить від кількості сеансів, яка, в свою чергу, залежить від початкових даних малюнка. Але, разом з тим, ціна лазерного видалення залежить і від вартості самого лазерного апарату – чим він краще, тим потужніший і, як наслідок, результативніший.

Принцип видалення тату

Видалення тату: найважливіше, що варто знати!, фото-2

Протипоказань до видалення тату сучасними способами майже немає – це лише вагітність і період лактації, запальні активні процеси на шкірі, погане згортання крові та схильність до формування келоїдних рубців. Загалом, наприклад, лазерний метод точно не залишає рубців і шрамів після процедур. Але про принцип видалення тату різними методами розповімо окремо.

До речі, майже кожна клініка естетичної медицини передбачає видалення тату лазером у Львові. Адже це сучасний та дуже ефективний метод, яким легко позбутися тату назавжди без слідів та травматизації шкіри.

Загалом, видалення тату передбачає два методи:

  • Популярний та сучасний – лазерний.

Принцип дії: Вплив променя світла на барвник (чорнило), який «закіпає» та руйнується. Швидкість залежить від розміру і якості фарби, що впливає на необхідну кількість сеансів. Після процедури не можна засмагати та розпарювати шкіру деякий час.

  • Майже непопулярний та незатребуваний – хімічний.

Принцип дії: Втирання спеціального крему (ремувера) в шкіру. Таким чином, чорнило згодом виводяться з організму через лімфатичну систему. Тривалість процедури залежить від шкіри, але це дуже тривалий процес у плані загоєння. А після видалення тату ремувером ще може бути й рубцювання шкіри або алергічна реакція.

Порівнюючи принцип видалення татуювань за допомогою хімічних ремуверів з лазерним методом, однозначно лазерний кращий, безпечніший, швидший і результативніший.

ЦІКАВО: Говорячи ще окремо про лазерний курс, відмітимо, що те, скільки процедур необхідно пройти, залежить від ряду факторів – і застарілості чорнила, і площі малюнку. В цілому, у рамках курсу потрібно 4-6 сеансів з перервою в 6-8 тижнів. З кожним новим сеансом ви помічатимете, як тату світлішає.

Як роблять видалення тату пікосекундним лазером?

Видалення тату: найважливіше, що варто знати!, фото-3

Інноваційний метод зараз – PicoSure. Цей пікосекундний лазер ідеально видаляє чорнило будь-якого кольору. Його результативність не залежить ні від застарілості малюнка, ні від глибини проникнення барвника. Крім того, пікосекундний лазер зовсім не провокує рубцювання після застосування.

PicoSure – це точне прицільне видалення тату, що передбачає спрямовані ультракороткі імпульси на саме чорнило протягом цих пікосекунд (це приблизно 10-12 частка секунди). Таким чином, процедура повністю безболісна та безпечна, що, до речі, підтверджують й численні клінічні дослідження. PicoSure просто руйнує необхідну мішень без її нагрівання та є дуже ефективним. Видалити зелене, синє, чорне і навіть дуже застаріле тату завдяки PicoSure не є проблемою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...