• Головна
  • “Міс Львів - 2018” позбавлять титулу: що відомо про політичну позицію Наталії Болюх
13:04, 4 жовтня 2022 р.
Надійне джерело

“Міс Львів - 2018” позбавлять титулу: що відомо про політичну позицію Наталії Болюх

Комітет “Міс Львів” позбавить титулу Наталію Болюх, яка стала переможницею цього конкурсу у 2018 році.

Журналістка 032.ua вирішила розповісти читачам, чому Наталію Болюх називають проросійською українкою та як оргкомітет конкурсу позбавить її титулу. 

Наталію Болюх позбавлять титулу "Міс Львів - 2018", Фото - комітет "Міс Львів"

Наталію Болюх позбавлять титулу "Міс Львів - 2018", Фото - комітет "Міс Львів"

Що відомо, про проросійську позицію Наталії Болюх

26-річна Наталія Болюх родом з Борислава не вперше потрапляє в скандали. Так за декілька днів до повномасштабного вторгнення (21 лютого) у мережі з’явилися чутки про роман Міс Львів з проросійським співаком Григорієм Лепсом, який, до слова, підтримав анексію Криму.

Тоді в мережу потрапило відео, де Наталія Болюх в обіймах Лепса розповідала жарт. Після того співак поцілував українку. Дії на відео відбувалися в москві. На цей ролик спільнота Львівщини агресивно відреагувала, а читачі активно закликали позбавити переможницю конкурсу титулу.

Наталія Болюх після перемоги у конкурсі часто подорожувала до москви, де приятелювала з місцевими чиновниками. У 2019 році вона знову потрапила у скандал. Тоді жінка стала героїнею шоу на пропагандистському російському “Першому каналі”.

У ефірі програми “Насправді” Наталія розповіла, що її начебто переслідують українські націоналісти.

“Я прилетіла у Львів, виходжу з аеропорту і мене за руки беруть чоловіки і запитують: “Може, тебе назад у Москву відправити?” Я попросила відчепитися від мене. Але він, кремезний чоловік каже: “Зараз по тебе приїде "Хаммер" на московських номерах”, – розповіла Наталія Болюх про “переслідування”.

Тоді на захист Наталії стало чимало учасників програми. Дівчину назвали “голубом миру” між росією та Україною. А вона натомість заявила про свою аполітичність: “Я не маю ніякого стосунку до політики. Я можу вирішувати якісь питання, відповідати на запитання про красу і конкурси краси”.

Хоча у цьому ж таки 2019 році Наталія Болюх відповіла на звинувачення її в проросійськості. На своїй фейсбук-сторінці вона написала, що її російські друзі та вона підтримують неподільність України.

“Звичайно, як і всі ми, я дуже люблю свою країну і моя позиція стосовно цілісності одна: Україна єдина та неподільна від Криму до Києва, від Львова до Донецька”, - написала вона.

Не забула жінка виправдати свої російських друзів. За словами Наталії, вони також підтримують її проукраїнську позицію та хочуть миру в Україні. Гадаємо, вона не мала на увазі свого друга "Аліка", який  був на той час депутатом держдуми росії. До слова, посадовець неодноразово фігурував на фото з володаркою титулу "Міс Львів - 2018".  

"Як і в більшості українців, у мене є друзі, які живуть у Росії, які поділяють мої думки і бачення. Всі хочуть миру для наших держав.Я ціную і бережу цю дружбу, тому й відвідала святкування дня народження моїх друзів у Москві. Я вірю, що ми зможемо повернути мир у наші домівки, єднаючись по обидва боки кордону", - додала Наталія Болюх.

Натомість з початку повномасштабного вторгнення на сторінці Наталії не з’явилося жодного поста у підтримку України. Час від часу вона лише заявляє, що пишається бути українкою. Так сталося і 3 жовтня, коли комітет “Міс Львів” захотів позбавити жінку корони.

На фото нижче ви можете побачити скріншот зі сторіс в інстаграмі Наталії Болюх. Їх дівчина опублікувала після того, як оргкомітет конкурсу заявив про позбавлення її титулу. 

"Горжусь тем, что я Украинка", - пише Наталія російською мовою...

Журналістка 032.ua знайшла на інстаграм-сторінці Наталії Болюх допис за 17 вересня 2022 році, на фото вона на ярмарці сучасногомистецтва "cosmoscow" у москві. Нагадаємо, що в цей час армія росії вже понад 6 місяців вбивала український народ, знущалася над дітьми, нищила архітектуру нашої країни, знущалася над військими ЗСУ та чинила страшні злочини. 

Наталія Болюх на виставці сучасного мистецтва у москві, Скріншот - 032

Наталія Болюх на виставці сучасного мистецтва у москві, Скріншот - 032

Як Наталію Болюх позбавлять титулу “Міс Львів - 2018” та кому він перейде

Наталія Болюх родом з Борислава Львівської області. У 2018 році вона здобула титул “Міс Львів - 2018”, однак вже декілька років вона мешкає у москві та дружить з російськими політиками та пропагандистськими зірками.

Відтак через численні скарги львів’ян 3 жовтня оргкомітет проєкту “Міс Львів” ініціював процедуру позбавлення титулу Наталії Болюх. Тепер жінці заробонено згадувати про перемогу у конкурсі. Вона не може писати про титул у соціальних мережах, друкованих виданнях та говорити про нього на телебаченні.

Президентка соціального проєкту “Міс Львів” Валерія Никифорець заявила, що команда конкурсу не поділяє політичні бачення Наталії Болюх.

“Болюх обрала сторону конфлікту: проживання у Москві, колоробарацію з російськими брендами, участь у російських ток-шоу... І це ще не уся серія вчинків Наталії, про які з 2019 року писали не лише львівські чи українські ЗМІ, а й преса країн колишніх республік. Комітет «Міс Львів» повністю поділяє емоції і занепокоєння жителів міста Лева і вважає, що в умовах, коли наші співвітчизники героїчно захищають нашу країну, кожен, хто вважає себе українцем повинен зайняти свою однозначну соціальну та громадську позицію. Наталія свій вибір зробила... Тепер вона не достойна титулу, який їй дістався у 2018 році”, - заявила президентка.

Відповідно до процедури, титул “Міс Львів - 2018” перейде до віце міс - Наталії Оверчук.

Сама ж Наталія Болюх ніяк не прокоментувала цей інцидент у своїх соціальних мережах. Натомість приховала доступ до своєї сторінки в інстаграм. 

Читайте також: На стороні росії воює уродженець Львівщини: знайшли його документи, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#наталія_болюх_москва #проросійська_наталія_болюх #міс_львів_2018_титутл #позбавлять_титулу_міс_львів #наталія_болюх_в_росії
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...