Новини компаній
14:56, 28 вересня 2022 р.

Використання стрейч плівки

Новини компаній

Стрейч плівка настільки універсальний матеріал, що його використовують майже скрізь. Ми звикли, що це упаковка, яка використовується будівельними компаніями або компаніями перевізниками для захисту товарів і вантажів. Але насправді можливості плівки набагато ширше і багато хто став використовувати її в побуті і в таких галузях, які здаються нам нестандартними. 

Використання стрейч плівки

Найлегше показати на прикладах варіанти, як використовується стрейч плівка у Львові

Приміром, в побуті плівку використовують під час ремонту. З її допомогою можна герметично упакувати меблі, вікна або двері, щоб будівельне сміття не осідало і не псувало поверхні. Картини, книги на полицях, кухонні поверхні, побутова техніка і квіти можуть обертатися стрейч плівкою навіть без використання скотча - плівка самоадгезивна - її шари липнуть один до одного, не до предмета. Під час переїзду плівка теж допоможе зберегти в цілості та без ушкоджень меблі, цінні речі, посуд і багато іншого. Її використання зазвичай дешевше і зручніше за картонні коробки, особливо при спакуванні габаритних предметів. 

Не менш важлива стрейч плівка для зберігання сезонних речей або предметів, наприклад, ялинки і ялинкових іграшок або садових літніх прикрас. 

Кольорова плівка, яку створюють українські виробники, наприклад, Packon, полегшують процес пошуку речей в гаражі, на горищі або в інших місцях зберігання. Зеленою плівкою можна обернути літні предмети і речі, синій - зимові, чорною - автомобільні предмети не першої необхідності і так далі. 

Це досить банальні приклади, цікавіші варіанти пропонують розглянути дачники - вони створюють за допомогою плівки теплиці різних розмірів - від мінітеплиць для декількох кущів до повноцінних теплиць великого розміру. Каркас для теплиці створюється з дерева або металу і обтягується плівкою. У такій конструкції можна передбачити навіть двері, які також обтягнути плівкою. Конструкція не довговічна, але сезон безперечно прослужить.

Не менш цікавий варіант - басейн або резервуар для води. На дачі багато хто збирає дощову воду для поливу або технічних потреб. За допомогою плівки резервуар легко збирається і розбирається, викинути його не жаль, створити новий можна так само швидко в новому місці або в іншому об'ємі. 

Творчі люди також знайшли застосування для плівки: її використовують в малюванні для формування фактури полотна, в якості одноразових фартухів або для зберігання фарб в герметичному стані. 

Не менш важлива плівка виявилася для автомобілістів і автомайстерень. Її використовують для зберігання сезонної гуми, для спакування інструментів, для кріплення вантажів у багажнику, для захисту сидінь при перевезенні тварин, для захисту килимків від бруду і навіть в якості буксирувального тросу. У автомайстернях часто забарвлені автомобілі обмотують плівкою, щоб випадково не зачепити та не подряпати. Взимку плівку нерідко використовують для збереження дзеркал або стекол від низьких температур.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Стрейч плівка: основні характеристики та сфери застосування #Використання стрейч плівки в побуті та на виробництві
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...