• Головна
  • Переваги використання накриття для басейну
Новини компаній
17:01, 27 вересня 2022 р.

Переваги використання накриття для басейну

Новини компаній

Хочете мати чистий та доглянутий басейн, але зовсім не маєте часу на його ретельне та регулярне прибирання, видалення сміття та листя? Рішення є. Сучасне накриття для басейну Акваковер здатне забезпечити Вам комфорт та безпечне використання басейну в будь-яку пору року. Завдяки інноваційним технологіям та використанню комбінованих матеріалів для виробництва, такі накриття прекрасно впораються як із постійним впливом ультрафіолету, так і з гранично низькими чи високими температурами.

Активні користувачі, більше того, позначають, що на практиці, використання накриття дійсно заощаджує Ваші кошти та дозволяє забути про таку проблему як неакуратний та брудний басейн. Чи на цьому переваги таких виробів закінчилися? Спробуємо розібратися.

Переваги використання накриття для басейну, фото-1

Не тільки естетика, а й безпека

Безумовно, візуальна частина переваг при використанні накритів логічна і дуже важлива, але не варто забувати й про інші неприємні ситуації, які можуть статися у випадку, коли на території Вашої садибної ділянки розміщується відкритий басейн. У випадку, коли Ви не використовуєте таку конструкцію, власне в холодну пору року, залишається висока вірогідність падіння туди маленьких дітей та тварин. Саме з такою ситуацією допомагає впоратися сучасна тканина для тентів на основі полівінілхлориду й текстилю. Завдяки особливостям виробництва, вона стає:

  • Дуже міцною – з легкістю витримує великі масиви снігу, падіння тварин і дорослих людей.
  • Легкою в використанні – для того, щоб розмістити її на місці не знадобиться ніяка спеціалізована техніка, достатньо лише зусиль однієї людини.
  • Довговічною – їй не страшні ані перепади температур, ані інші атмосферні прояви, а отже – строк придатності вимірюється десятиліттями.

Вирішуючи встановити таке накриття, Ви не тільки забезпечите родину чистою водоймою, а й зможете забути про неприємності, будете спокійними як за дітей, так і за тварин, які виходять на територію біля басейну. За рахунок значної довжини, тканина може з легкістю покрити басейн, довжина якого перевищує 20 м (гранична становитиме 25 м.). Звертаючись же за допомогою к професіоналам, Ви також зможете придбати не тільки сам тент (тканину), а й комплект з усіма необхідними для встановлення деталями, при необхідності отримаєте профільну консультацію зі швидкого та безпроблемного встановлення конструкції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...