• Головна
  • Вакцинація у Львові: діє 9 стаціонарних пунктів, де можна зробити щеплення
14:11, 19 вересня 2022 р.
Надійне джерело

Вакцинація у Львові: діє 9 стаціонарних пунктів, де можна зробити щеплення

У Львові діє 9 стаціонарних пунктів вакцинації в міських поліклініках.

Станом на 19 вересня у міських лікарнях Львова лікують 151 хворого на коронавірус, один пацієнт перебуває у реанімації. За останню добу госпіталізували 11 хворих, натомість виписали – 3. Мерія закликає вакцинуватись. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

Зараз у Львові діє 9 стаціонарних пунктів вакцинації у міських поліклініках, де можна щепитись першою чи другою дозою вакцини, або ж ревакцинуватись, тобто зробити бустерну дозу. Доступні вакцини – Johnson&Johnson, Pfizer та CoronaVac.

Записатись на вакцинацію можна за номером телефону поліклініки або у свого сімейного лікаря чи самостійно у системі Helsi. Зробити першу бустерну дозу можна не раніше, ніж за 6 місяців після другої дози вакцини. А другу бустерну дозу – не раніше, ніж за 4 місяці після першої бустерної дози.

Довідково. У трьох міських лікарнях Львова (лікарні святого Пантелеймона, лікарні святого Миколая та 5-тій лікарні) передбачили понад тисячу ліжок для хворих на коронавірус. Понад 115 ліжок – реанімаційні, є достатньо апаратів ШВЛ, біля кожного ліжка є киснева точка. Також є достатньо кисневих концентраторів, зокрема й тих, які видають пацієнтам амбулаторно для підтримувальної терапії після лікування у стаціонарі.

Читайте також: На Львівщині за тиждень підтвердили коронавірус у 2372 людей

Фото на головній: Романа Балука

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #вакцинація #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...