• Головна
  • У Днiпропетровську байкери встановили рекорд Украiни, - Олександр Вiлкул
20:50, 14 липня 2013 р.

У Днiпропетровську байкери встановили рекорд Украiни, - Олександр Вiлкул

1540 байкерiв з 9 країн світу, які приїхали в Дніпропетровськ на фестиваль Best City поставили новий рекорд України по кількості учасників мотоколони. Колону очолював віце-прем'єр Олександр Вилкул, який є ініціатором фестивалю і главою оргкомітету. Всього на фестиваль приїхали більше 70 тисяч глядачів.

"Байкеры - це вже частина фестивалю. Шум моторів додає драйву "The Best City", - сказав Олександр Вилкул.

"Я люблю мотоцикли і поважаю дорогу. Це моє захоплення вже більше 25 років. Тільки разом з дружиною я проїхав більше 150 тисяч кілометрів. А всього - більше 300 тисяч кілометрів. І у більшості, хто сьогодні приїхав на фестиваль, така ж сума кілометрів за плечима. Україна - дуже красива країна. І ти це дуже тонко відчуваєш, коли їдеш за кермом мотоцикла", - сказав віце-прем'єр.

Запрошення Олександра Вилкула взяти участь у фестивалі прийняли байкери з України, Польщі, Молдови, Угорщини, Росії, Америки, Латвії, Литви, Естонії. "Ми поважаємо того, хто поважає дорогу. Це підтверджує такий представницький склад учасників зльоту", - сказав Президент Дніпропетровського байк-клуба " Angels" Артур Будагов.

Один з найбільших в Європі - український музичний фестиваль - "The Best City - 2013" проходить 12,13,14 липня Дніпропетровську. На 4 сценах виступили 120 виконавців. Хедлайнеры фестивалю - ТНМК, Крики Видоплясова, Нічні Снайпери, Guano Apes, Hurts, Би- 2, Ленінград, Мумій Троль. Сьогодні, 14 липня, виступлять Мотор'ролла, Lacuna Coil, Сплін, Enter Shikari і легенда світової музики - Scorpions.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...