• Головна
  • Тепер документи до львівських вишів можна подати без черг.
актуально
18:11, 12 липня 2013 р.

Тепер документи до львівських вишів можна подати без черг.

актуально

У Львові до 31 липня триває вступна кампанія. Станом на сьогодні в ЛНУ ім. Івана Франка вже подали понад 21 тис. заяв, а  до НУ "Львівська політехніка" - 20,4 тисячі заяв.

"Пікове навантаження на приймальну комісію було у вівторок 9 липня, тоді прийшло найбільше абітурієнтів, ми прийняли 2 тис 200 паперових заяв від вступників. І фактично після цього, кількість абітурієнтів почала спадати.  Вчора було 1 400 паперових заяв. Сьогодні о 9 годині черг взагалі не було", -розповів відповідальний секретар приймальної комісії Львівського національного університету ім. І.Франка Олег Бовгира.

І зазначив: "цього року нам простіше працювати, бо абітурієнти подають заяви і в електронному вигляді. На початку паперових і електронних заяв було приблизно порівно" 

За словами відповідального секретаря приймальної комісії Національного університету «Львівська політехніка» Олега Давидчака, зараз черг в НУ практично немає. 

Нагадаємо, у перші тижні подачі документів абітурієнти змушені були чергу по кілька годин, абм подати документи на вступ до вишу. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...