• Головна
  • Трійник нержавіючий під зварювання ГОСТ 17376
Новини компаній
09:43, 6 вересня 2022 р.

Трійник нержавіючий під зварювання ГОСТ 17376

Новини компаній
Трійник нержавіючий під зварювання ГОСТ 17376, фото-1

Трійник приварний нержавіючий – це деталь трубопроводу, що з'єднує між собою три відрізки системи. Зазвичай, всі три виходи мають однакові розміри, але трапляються винятки, коли один має інший діаметр. У такій ситуації перехід буде посередині, а бічні виходи виробляються ідентичними.

Дана деталь виготовляється відповідно до стандарту ГОСТ і, звичайно, вона трохи відрізняється від трійників за SMS або DIN. Такі деталі виробляються товстостінними – 2-4 міліметри та більше. Вони можуть бути як шовні, так і безшовні, головна умова – щоб товщина стін відповідала товщині металу. Дані трійники використовують у трубопроводах, де робоче середовище має високий тиск. У протилежній ситуації (коли тиск та температура в системі не високі) можна купувати тонкостінну шовну деталь. Її буде цілком достатньо, адже вона виконає свою функцію і, при цьому, допоможе заощадити гроші, адже витрати на сировину будуть значно нижчими.

Трійники виготовляють із нержавіючої сталі марки AISI 304. Це харчова сталь, яку використовують на більшості підприємств (у 90% випадків). Також можливі варіанти із кислотостійкої сталі марки AISI 316. Її використовують на виробництвах з більш агресивним робочим середовищем, де присутні луги та кислоти (фармацевтичні та хімічні підприємства).

Вибір трійників – основні нюанси

Дані трійники мають три однакові виходи, тому можуть приєднати три однакові труби (в інших ситуаціях використовуються переходи). А оскільки це приварна деталь, і вона приварюється впритул до інших елементів, перед покупкою необхідно дізнатися зовнішні діаметри труб. Після чого підбирається трійник так, щоб усі розміри відповідали розмірам інших частин, це допоможе уникнути зон застою та підвищить ефективність експлуатації трубопроводу.

Купити трійник нержавіючий в Україні

Придбати трійник із нержавіючої сталі під зварювання можна у нашому інтернет-магазині. У нас зібрано широкий асортимент деталей у різних розмірах. Товари доставляються на всій території України за допомогою компанії Нова Пошта. Щоб дізнатися більш детальну інформацію, звертайтеся до наших фахівців, вони дадуть відповіді на всі питання і допоможуть підібрати необхідний нержавіючий фітинг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,30
PLN
10,05
10,08
Оголошення
live comments feed...