• Головна
  • Львів'янка змагатиметься за можливість співати на дитячому “Євробаченні-2013” (ВІДЕО)
знай наших
17:21, 11 липня 2013 р.

Львів'янка змагатиметься за можливість співати на дитячому “Євробаченні-2013” (ВІДЕО)

знай наших

15-річна львів'янка Яна Гурульова, яка стала фіналісткою національного відбору дитячого “Євробачення-2013” буде боротись за можливість представляти Україну на Євробаченні. І співатиме пісню “Вітер” слова до якої написала сама.

У конкурсі брало участь більше півсотні учасників. З них відібрали лише двадцять, які боротимуться за шанс співати на міжнародному пісенному конкурсі, серед них і Яна, яка ніяк не могла повірити, що пройшла. Перший тиждень після відбору я кожного ранку вставала і думала, що мені це все наснилось. Лише згодом зрозуміла, що я в двадцятці”, - розповіла фіналістка національного відбору Міжнародного дитячого конкурсу "Євробачення-2013" Яна Гурульова.

“Пісню “Вітер” я уже презентувала на відборах і буду продовжувати її співати. Музику до неї написав Андрій Марусич, а слова – я. У ній присутні наші суто українські частиночки. Коли ти слухаєш цю пісню, то розумієш, що вона саме з України”, – зазначила вона.

Виконуватиме свою пісню львівська співачка 2 серпня, коли намагатиметься здобути перемогу на конкурсі. Голосувати за неї можна буде за допомогою смс під час прямого ефіру. Команда Яни просить підтримати львівянку і пояснє: процедура фіналу є тяжкою.

За два тижні до фінального ефіру ми їдемо до дитячого табору “Артек”, де саме проходитиме фінал. Там відбуваються репетиції, є режисер, який ставить номери, допомагає, підказує. У нас вже майже готовий концертний номер, з яким ми були на відборі у двадцятку. Нам допомагає хореограф, яка була постановником шоу “Майданс”. До “Євробачення” ми готуємо незвичайну постановку. Ми дуже хочемо показати, звідки Яна родом, представити місто Львів. Тому відеопродакшн “Gravicapa” готує відповідний відеоряд”, – розповіла викладач з вокалу продюсерського центру “Dream School” Неллі Погрібна.

Нагадаємо, на “Дитячому Євробаченні 2012” перемогла 10-річна українка Анастасія Петрик. Відтак, Дитяче Євробаченняв 2013 році відбуватиметься в Україні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,97
EUR
42,88
42,97
PLN
9,86
9,90
Оголошення
live comments feed...