• Головна
  • Організація банкету: як зробити правильно
Новини компаній
09:26, 26 серпня 2022 р.

Організація банкету: як зробити правильно

Новини компаній

Банкет є урочистим заходом, а значить, все в ньому повинно бути ідеальним. Причому це стосується будь-якого банкету, хоч ділового, хоч корпоративного, хоч на особистому святі.

Та між тим, багато хто не знає, як правильно влаштувати такий захід, щоб він сподобався всім гостям, і залишив лише позитивні емоції та відчуття.

Звичайно, все залежить від цілої низки факторів, які потрібно враховувати. Аби не помилитись, краще за все – звернутись до фахівців, які організують кейтеринг Київ на вищому рівні. Таке рішення дозволить значно зекономити час, та надасть впевненість в тому, що все пройде, як треба.

Що потрібно враховувати

Як вже було зазначено, на якість банкету впливає відразу кілька факторів. Їх необхідно знати, незалежно від того, хто буде займатись організацією – залучені професіоналу або ж сам замовник.

До таких факторів відносяться:

·Кількість запрошених гостей – від цього, в свою чергу залежить і вибір приміщення, адже всі повинні вміститися та не відчувати дискомфорт. Також це впливає на вибір меню, кількість страв і напоїв, час проведення урочистого заходу;

·Місце проведення – обирається відповідно до нагоди святкування, погодних умов, кількості гостей. Також місце може підбиратись з урахуванням тематики банкету, наприклад, якщо мова йде про корпоратив. Серед найбільш популярних варіантів – ресторан, база відпочинку, яхта, готель тощо;

·Характер банкету – якщо потрібна невимушена атмосфера, легкість, передбачена можливість спілкування гостей між собою, то краще віддати перевагу шведському столу або фуршету. Для весілля або ювілею підійде класичний банкет з правильно розставленими столами, з вільним місцем для ведучого (тамади), танців, конкурсів;

·Тривалість заходу – час безпосередньо пов'язаний з кількістю гостей та характером свята. Але краще заздалегідь визначитись з тривалістю банкету, бо від цього залежить вибір меню та страви, а також оренда приміщення. Наприклад, в ресторані навряд чи можна буде продовжити захід, якщо час вичерпано – банкетна зала може бути заброньована вже іншими клієнтами.

Що стосується меню, то варто враховувати смаки всіх гостей. Звісно, якщо їх кількість надто велика – від 50 чоловік і більше, то це зробити складно. Але можна замовити нейтральне чи різноманітне меню, завдяки чому кожен з присутніх зможе обрати те, що йому до вподоби.

В деяких випадках, перед початком офіційної частини банкету варто потурбуватись, щоб гості не були голодними, та мали можливість перекусити. Для цього гарним рішенням стане кава-брейк https://upbeatcatering.net.ua/uk/kejtering-kava-brejk/. Її перевага в тому, що гості зможуть познайомитись між собою, або, якщо вже знайомі, поспілкуватись, обмінятись думками. Крім того, це можливість зайняти чимось присутніх, поки їдуть остаточні приготування до головної події. Таким чином, запрошені не будуть нудьгувати, у них не виникне почуття, що про них забули.

Де замовити кейтерінг

Дуже слушне питання – де замовити кейтерінг на банкет? І це вкрай важливо, адже якщо банкет буде зіпсований через некваліфікований персонал або погані страви, то виправити помилку важко. А у гостей залишиться неприємне відчуття.

Тому практичніше за все – звертатись до професіоналів. До них належить компанія Upbeat Catering, яка працює понад 15 років, і за цей час довела, що вона є однією з найкращих в даній сфері обслуговування. Послуги надаються як по Києву, так і по області, передбачені виїзди на будь-які заходи та місця проведення. Але головне те, що представники компанії зможуть підказати, що потрібно враховувати, де краще провести захід, яке меню варто замовити в тому чи іншому випадку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...