• Головна
  • У 2015 році на Львівщині пройде тиждень вело туризму
10:05, 11 липня 2013 р.

У 2015 році на Львівщині пройде тиждень вело туризму

Фахівці департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації спільно із Львівською обласною федерацією спортивного туризму взяли участь в офіційному відкритті ІХ Європейського тижня велотуризму та у велозаїзді, що проходить впродовж 7-14 липня 2013 року в м.Івердон-ле-Бейнс (Швейцарська Республіка).

У ІХ Європейському тижні велотирузму беруть участь організації велотуристів із 15 Європейських країн. Цьогоріч велозліт зібрав понад 1500 учасників, значну частину яких склали французька делегація, а також українська – понад 150 учасників.

Основною метою заходу є популяризація велосипедного туризму, ознайомлення велотуристів різних країн із новими регіонами для здійснення велоподорожей та поглиблення контактів між велотуристами з Європи.

Відповідно до підписаного у 2012 році Меморандуму із Львівською обласною державною адміністрацію, ХІ Європейський тиждень велотуризму у липні 2015 році проходитиме в  м. Жовква Львівської області.

З метою належної підготовки до проведення вищевказаного заходу, на Львівщині у 2015 році фахівці департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації налагодили ділові контакти із організаторами цьогорічного велозліту зі Швейцарської сторони, а також із організаторами Європейського тижня вело туризму – 2010  в Республіці Польща.

У 2014 році захід відбуватиметься в Португальській Республіці, під час якого Львівщина здійснюватиме популяризацію унікальних туристично привабливих місць та можливостей для велотуризму,  що сприятиме залученню учасників щорічних Європейських тижнів велотуризму до участі в заході на території Львівської області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...