• Головна
  • Увірвіться у студентство! 20 серпня — День відкритих дверей у МАУП міста Львова
Новини компаній
13:00, 17 серпня 2022 р.

Увірвіться у студентство! 20 серпня — День відкритих дверей у МАУП міста Львова

Новини компаній
Увірвіться у студентство! 20 серпня — День відкритих дверей у МАУП міста Львова, фото-1

Студентські роки — один із кращих періодів у житті. Але наскільки яскравим і корисним він буде для вас, залежить від вибору навчального закладу. Запрошуємо 20 серпня познайомитися з найбільшим недержавним ЗВО України, а про його переваги розповідаємо вже зараз.

  • Якість освіти, яку цінують знаменитості.

Серед випускників МАУП — політики Володимир Гройсман та Ельбрус Тедеєв, зірки спорту Василь Вірастюк, Ірина Мерлені та Жан Беленюк, відомий співак Дмитро Монатік. Хотіли б отримати освіту на рівні, який оцінили і вони? Тоді вам — до МАУП.

  • Найбільший недержавний економіко-гуманітарний заклад вищої освіти в Україні.

Ми навчаємо студентів із 39 країн світу за 22 спеціальностями та 115 спеціалізаціями! Вибір інтересів для абітурієнтів величезний: IT та інтернет-маркетинг, політологія, психологія чи право, перспективні інші напрямки. Але особливу увагу рекомендуємо звернути на найпопулярніші серед абітурієнтів 2021-го року спеціальності:

  • «Право».
  • «Психологія».
  • «Інженерія програмного забезпечення»
  • Затребувані знання від лідера освітніх рейтингів.

Академія лідирує серед приватних ВНЗ в рейтингу «Scopus». Крім того, МАУП — №1 серед приватних ВНЗ за версією Освіта.ua і №1 із 20-ти кращих приватних ЗВО за версією Всеукраїнського Об'єднання організацій роботодавців в сфері вищої освіти.

  • Вступайте онлайн, навчайтеся за зручною для себе формою.

Навчання в Академії проводиться за денною, заочною та дистанційною формами. Заочна та дистанційна форми навчання — відмінна можливість поєднувати освіту з роботою і особистими справами.

Крім того, в МАУП успішно реалізовано можливість вступу онлайн. Ставайте студентом, не витрачаючи часу на дорогу і черги, уникаючи будь-якого стовпотворіння, з будь-якого міста України. Детальніше за посиланням.

  • Вища освіта доступна і без ЗНО/НМТ також.

МАУП прагне зробити вищу освіту доступною кожному, тож придивіться і до міжнародних освітніх програм, приєднатися до яких можна без сертифіката ЗНО. Більше інформації за посиланням.

Окрім цього, Академія надає унікальну можливість отримати в Україні польський диплом державного зразка. Як саме? Спільно з Вищою Школою Внутрішньої Безпеки (Лодзь, Польща) МАУП надає студентам польсько-української програми спільного навчання можливість навчатися дистанційно і отримати диплом, що визнається як в Україні, так і країнах ЄС. Детальніше про програму читайте за посиланням.

  • Ми дбаємо про майбутнє наших випускників.

І для студентів, і для випускників Академія проводить «ярмарки вакансій» і курси профорієнтації, тож знайти цікаву та прибуткову роботу з дипломом державного зразка вам не складе труднощів.

Приєднуйтеся до великої й дружної сім'ї МАУП! Приходьте на День відкритих дверей до МАУП і отримуйте знижку 20% на навчання. Захід відбудеться 20 серпня з 9:00 до 14:00 у Львові за адресою: вул. Мазепи, 29. Для зручності рекомендуємо зареєструватися на спеціальному сайті.

Телефони приймальної комісії: 

  • (032) 224-94-00
  • +38 (068) 690-84-85

Відкрийте себе в МАУП!

http://li-maup.edu.lviv.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,30
PLN
10,05
10,08
Оголошення
live comments feed...