• Головна
  • У Львові виступатиме колектив з Гаваїв та Венесуели (ВІДЕО)
мистецтво танцю
14:38, 8 липня 2013 р.

У Львові виступатиме колектив з Гаваїв та Венесуели (ВІДЕО)

мистецтво танцю

21-25 серпня у Львові зберуться найекзотичніші фольклорні колективи з цілого світу. Зараз організатори фестивалю «Етновир-2013» проводять відбір нових колективів. Як стало відомо, цього року відвідувачі фестивалю «Етновир» побачать справжні екзотичні виступи у виконанні колективу з Гаваїв «AhunaOhana» та група «Abolengo» з Венесуели.

Фольклорний колектив «Abolengo» перекладається, як «нащадки своїх предків».  Для того, щоб перетворити теорію в практику, вони об’їхали чимало міст в країні, беручи участь у фестивалях, семінарах та громадських заходах, спрямованих на національне та міжнародне піднесення їх народної музики і танців. Колектив брав участь у World Expo в Ганновері, Німеччина, у фестивалі CIOFF® у Німеччині, у фестивалях у Бельгії, Мексиці та Нідерландах, у Міжнародному молодіжному таборі CIOFF® Колумбії в місті Перейра, Колумбія, у фестивалі CIOFF® у Веракруз, у Міжнародному фестивалі африканського походження «Культурне розмаїття», у фестивалі танцю (НД Національних зборів у Меріді в 2012 році).

Репертуар колективу багатий різноманітними танцями: попурі, каліпсо, ісидора, кармела (парранда) та ін.

Упродовж фестивалю відбуваються колоритні виступи колективів, вражаючі марш-паради учасників головними вулицями міста, презентація кухні народів світу. У теплій атмосфері проходять вечори дружби і танцювальні майстер-класи.

Фольклорні колективи з багатьох країн, зокрема, таких, як Україна, Мексика, Мартініка, Ізраїль, Македонія, Португалія, Франція, Італія, країна Басків, Республіка Бурунді, Чехія, Польща, Індія та Іспанія, вже презентували культуру своєї країни на фестивалі «Етновир».

Довідка

Міжнародний Фольклорний Фестиваль «Етновир» відбувається під егідою Міжнародної Ради Організацій Фестивалів Фольклору і Традиційних Мистецтв (CIOFF®) при ЮНЕСКО та Міжнародної Організації Народної Творчості (IOV). Організатор ― Громадська організація «Етновир» за підтримки Львівської міської ради. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...