• Головна
  • Плита OSB-3 онлайн: придбати недорого
Новини компаній
14:55, 22 липня 2022 р.

Плита OSB-3 онлайн: придбати недорого

Новини компаній

Плита про яку наразі йдеться, виглядає у формі листа, що складається з трьох та більше слоїв. Основою цього матеріалу виступає дерев'яна стружка. За допомогою смоли, синтетичного воску, борної кислоти, стружку з дерева склеюють, у результаті чого отримують плиту.

Завдяки даній технології розміщення, а також наявності клею у складі, плита має хорошу здатність витримувати удари та переносити вологу.

Плита OSB-3 онлайн: придбати недорого, фото-1

Головні переваги плити, полягають у наступних характеристиках:

  • Монтаж простий та доступний;
  • Хороша вологостійкість;
  • Сама плита має невелику вагу;
  • Відрізняється достатньою міцністю.

Якщо вам потрібна плита OSB, тоді варто звернутися за посиланням https://venbud.com.ua/product/plita-osb-3-10h2500h1250-mm-100-sht-p, купити бажане тут можна без проблем та без зайвих витрат.

Обираємо плиту: що потрібно знати

Подібний варіант плити являється вірним вибором для тих, хто цінує якість за доступною ціною. Головними характеристиками плити можна назвати:

  • Простота у використанні;
  • Високий рівень механічної міцності;
  • Матеріал відштовхує вологу;
  • Стійке зносить потенційні удари та пошкодження.

Придбати плиту, ціна на яку буде невисока можна у нашому онлайн-магазині. Для того, щоб вибрати те, що потрібно, не доведеться навіть виходити з дому. Достатньо завітати на сайт.

Яким чином зробити замовлення в онлайн-магазині

Сьогодні все більше користувачів надають перевагу онлайн-шопінгу. Адже це позбавляє від необхідності витрачати час та стояти у чергах. Крім того, ціна на товари являється доступнішою, у чому можна переконатися на сайті інтернет-магазину Venbud.

Гарантуємо доставку по Києву та Київській області. Все, що потрібно клієнту, так це залишити заявку на сервісі та зачекати, доки перетелефонує менеджер, щоб узгодити деталі.

Варто зазначити, що плита не змінює форми, навіть через довгий час експлуатації. Використовується для обшивальних робіт як зовні будівлі так й усередині. Також підходить для підлоги, яка пошкоджена великими тріщинками. У таких випадках рекомендується використовувати плити, які за товщиною не менше 15 міліметрів.

Обирайте те, що вам потрібно. Якщо щось незрозуміло, тоді звертайтеся до консультантів, які одразу допоможуть у виборі правильного варіанту.

Всі товари представлені на сайті відрізняються високою якістю та доступною вартістю, яка однозначно сподобається клієнтам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...