• Головна
  • Двічі була загроза ракетного удару з Каспійського моря: як минула доба на Львівщині
10:03, 16 липня 2022 р.
Надійне джерело

Двічі була загроза ракетного удару з Каспійського моря: як минула доба на Львівщині

Максим Козицький повідомив про головне за добу на Львівщині. 

16 липня станом на ранок на фейсбук-сторінці голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив про ключове за добу у Львові та області.  За його словами, за цей час двічі була загроза ракетного удару. 

"Двічі сирени сповіщали про повітряну тривогу - о 20:23 15 липня та о 05:05 16 липня. В обидвох випадках була загроза повітряно-ракетного удару зі сторони Каспійського моря. Небезпека не справдилася", - зазначив Максим Козицький. 

Двома потягами зі зон активних бойових дій у Львів евакуювали ще 213 людей. Чотирма потягами у Перемишль зі Львова вирушили 830 осіб.

Із України за добу виїхали понад 41 тисяча осіб. Повернулися в Україну 39 тисяч людей. 36 тисяч з них - українці. Поліція області опрацювала 1483 звернення щодо підозрілих людей та об'єктів.

"Із 18 липня легковий транспорт тимчасово не зможе курсувати через пункт пропуску "Краківець - Корчова". Таке рішення ухвалили напередодні, бо там впродовж десяти днів споруджуватимуть захисний павільйон. Обмеження не стосуються вантажівок. Йдеться лише про курсування автівок на виїзд. Пропуск на в‘їзд - без змін. Найближчий пункт пропуску, яким можуть скористатись водії - "Грушів"", - додав Максим Козицький. 

Із 24 лютого по 15 липня на Львівщині вдалося приготувати 5 мільйонів 400 тисяч порцій гарячої їжі для вимушених переселенців. На заклик Львівської ОВА відгукнулися близько 50 рестораторів, кухарів, місцевих виробників продуктів, торгових мереж та волонтери. Близько 90% цих страв вдалося приготувати завдяки фінансовій підтримці World Central Kitchen.

Читайте також: На війні загинув львів'янин Юрій Буляк: церемонія прощання на площі Ринок відбудеться 16 липня

Фото на головній умовне: 032.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #ситуація_у_Львові #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,37
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...