• Головна
  • Як вибрати програму для управління бізнесом
Новини компаній
15:58, 8 липня 2022 р.

Як вибрати програму для управління бізнесом

Новини компаній

Розвиток власного бізнесу ніколи не був простим процесом. Особливо помітно це стало зараз, коли конкуренція майже в любій галузі являється доволі великою. Найбільше це стосується малого та середнього бізнесу, тому що їм потрібно конкурувати не тільки між собою, але й з велетенськими, глобальними корпораціями. Щоб це було можливо, потрібно постійно прикладати багато зусиль та використовувати передові технології. Однією з таких технологій можна вважати автоматизацію управлінського обліку. 

Вибір програми 

Під час вибору програмного забезпечення в першу чергу потрібно брати до уваги потреби компанії. Наприклад: 

  • BAS Малий бізнес стане у нагоді для невеликих та середніх підприємств, які або займаються виробництвом, або надають сервісні послуги, або пропонують продукцію через роздрібну торгівлю. Програма дозволить проводити оперативний облік діяльності компанії. А завдяки тому, що в ній організовано платіжний календар та елементи, які дозволяють керувати взаємодією з постачальниками та клієнтами, робота буде більш оптимізованою та зручною.

  • BAS Управління торгівлею в першу чергу націлена на підприємства, які займаються гуртовими продажами та працюють одразу з великою кількістю контрагентів. Вона дозволяє швидко слідкувати за всіма операціями, проводити облік складу та його логістику, керувати співробітництвом з постачальниками та клієнтами і т.п. 

  • Якщо компанію цікавлять більш комплексні рішення, які дозволять водночас охопити окрім управлінського обліку, ще й бухгалтерський та фінансовий, то оптимальним вибором стане програма BAS Комплексне управління підприємством. Вона може відкрити максимальні можливості та суттєво збільшити продуктивність усіх працівників та підрозділів організації в цілому. 

  • BAS ERP призначена для середнього та великого бізнесу. Її особливість полягає в тому, що вона налаштована в першу чергу на Міжнародні стандарти фінансової звітності, тому стане у нагоді компаніям, які надають послуги чи продають товари не тільки не території України. 

  • Такі програми, як BAS Управління автотранспортом дуже специфічні, тому підійдуть далеко не для всіх. За її допомогою можна керувати своїм автопарком, вести оперативний облік, як автомобілів, та і супутніх матеріалів, провести автоматизацію диспетчерських перевезень і т.д. 

Коли управлінський облік починає вводитись у компанію з нуля, найраціональнішим вибором стане та автоматизована система, яка буде включати усі головні бізнес-процеси, які ведуться на підприємстві. Після того, як буде налаштована основна структура, до неї буде дуже просто додати нові компоненти. 

Як вплине на роботу компанії 

Використання програм для управлінського обліку може суттєво покращити роботу компанії, оскільки:

  • Можна буде зменшити рівень ручної праці при ведені бухгалтерського та управлінського обліку. Вся звітність буде формуватися автоматично, а для того, щоб подати її у контролюючи органи можна буде використати електрону форму, що суттєво спростить увесь процес.  

  • Таким чином можна буде розробити та запровадити прозору схему зберігання інформації, оскільки документи, які знаходяться в різних місцях будуть прив’язані до файлів програми. Наприклад, до кожного контрагента можна буде підтягнути всі договори, специфікації, комерційні пропозиції, які з ним пов’язані. 

  • В програмі реалізовані механізми по постановці, розподілу і контролю виконання завдань, а також реалізований єдиний інформаційний сервіс, який дозволить максимально продуктивно організувати роботу усіх співробітників.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...