• Головна
  • Професійний переклад документів
Новини компаній
11:32, 17 червня 2022 р.

Професійний переклад документів

Новини компаній

За останнє десятиліття попит на професійний переклад документів надзвичайно зріс. Причина таких змін достатньо зрозуміла - це різкий економічний розвиток іноземних країн, розвиток комунікацій між людьми та висока мобільність. Вузькопрофільний спеціаліст завжди допоможе з перекладом документів, дасть роз’яснення по правильному оформленню довідок, витягів, нормативно-правових актів тощо.

В бюро перекладів "40 мов" працює ціла команда спеціалістів різного профілю. Структура компанії https://40mov.com побудована таким чином, що будь яке звернення клієнта може безперешкодно оброблятись в усній чи письмовій формі. Перекладачі, редактори та коректори плідно працюють на результат, виконуючи замовлення на найнижчому рівні.

Професійний переклад документів, фото-1

Штат лінгвістів "40 мов" підбирався дуже ретельно. В компанії працюють виключно професіонали. Вони є носіями мови, знають специфіку тієї країни, для якої готують переклади. Коли замовник звертається за перекладом технічної документації чи паспорта обладнання, то роботу буде виконувати тільки вузькопрофільний спеціаліст, який відмінно орієнтується в мовних зворотах, термінах, абревіатурах технічного тексту. Для перекладу технічної документації беруть:

  • інструкції;
  • технічні специфікації до устаткування;
  • патенти;
  • ліцензії;
  • сертифікати якості;
  • креслення;
  • каталоги тощо.

Планування та чіткий контроль якості

Один з найважливіший критеріїв успіху - це правильне планування роботи бюро перекладу. В організації сформована достатня кількість трудових ресурсів, які можуть виконати навіть великий об'єм роботи. Менеджер розподіляє завдання та слідкує за тим, як виконується робота. У разі великого завантаження одного перекладача, частина документів передається іншим фахівцям. Таким чином, всі замовлення віддаються клієнтам вчасно, без будь-яких затримок у часі. Обов’язковою є перевірка якості документів, вичитка та редагування частин тексту, які змінюють сутність інформації. Результат повинен 100% відповідати оригіналу. Тільки такі роботи віддаються замовнику.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...