• Головна
  • Підприємців, які не хочуть «скидатися» на благоустрій міста, обкопують екскаваторами (ФОТО)
12:00, 2 липня 2013 р.

Підприємців, які не хочуть «скидатися» на благоустрій міста, обкопують екскаваторами (ФОТО)

У Львові підприємців змушують давати кошти на благоустрій міста, у разі незгоди районна адміністрація присилає екскаватор, який вириває навпроти МАФу рів, тож покупці не можуть підступитись до віконечка.Про це у коментарі Вголосу розповів депутат від фракції ВО «Свобода» Андріан Гутник.

За його словами, на тролейбусній зупинці, що на вул. Наукова- вул.Симоненка є 6 МАФів, однак рови з’явились довкола декількох з них.

363_big

 

364_big

 

365_big

 

«МАФи, власники яких ідуть на контакт з Франківською райадміністрацією та з Львівською міською радою, не обкопують. До тих, хто не хоче виділяти на це кошти – приїжджає шляхово-ремонтне підприємство, екскаватор і розриває на тротуарі асфальтове покриття. Виривають яму, глибиною півметра, так, щоб до торгової точки не могли підійти клієнти», – розповів депутат.

Андріан Гутник зазначає, з підприємців збирають «данину» нібито на благоустрій території навколо кіоску, зокрема, на ремонт тротуарів.

«Все це пов’язане з тим, що є в мера нав’язлива ідея – прокласти велодоріжки в нових спальних районах. Є частина грантових коштів, частини, напевно, не вистачає, тож вирішили назбирати з підприємців таким рекетирським методом», – заявив депутат.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,91
40,03
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...