• Головна
  • На Львівщині 23-річний чоловік вбив свого дядька під час конфлікту
17:37, 16 травня 2022 р.
Надійне джерело

На Львівщині 23-річний чоловік вбив свого дядька під час конфлікту

Потерпілим виявився 50-річний мешканець Судової Вишні. 

15 травня близько опівночі поліцейським повідомили, що на Львівщині у місті Судова Вишня Яворівського району поблизу лікарні було виявлено чоловіка, який лежав на землі без свідомості з тілесними ушкодженнями. Про це зазначили у пресслужбі поліції Львівщини.

Чоловіка доставили у медзаклад, проте, попри зусилля лікарів, за кілька годин він помер у реанімаційному відділенні від отриманих травм. Потерпілим виявився 50-річний місцевим мешканець. 

Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження йому під час побутового конфлікту завдав 23-річний племінник, також місцевий мешканець. 

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Триває досудове розслідування. Підозрюваний затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. 

На Львівщині поліцейські затримали чоловіка, який завдав смертельних травм своєму дядькові, Фото: пресслужби поліції Львівщини

На Львівщині поліцейські затримали чоловіка, який завдав смертельних травм своєму дядькові, Фото: пресслужби поліції Львівщини

Читайте також: На Львівщині викрили головного лікаря, який робив довідки для ухилення від призову

Фото на головній: поліція Львівщини, фейсбук

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #кримінал #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...